marirea pensiei alimentare

Familiei
Post Reply
ilona

marirea pensiei alimentare

Post by ilona » 15 Mar 2011, 20:40

Ce acte sint necesare pt mrirea pensiei alimentare si ce taxa trebuie platit si unde ?
Si o alta intrebare la care va rog sa mi raspundeti.. ..la firma unde lucreaza tatal copilului meu de cracuin si de 1 iunie de ziua copiilor da ,,cadouri,,in bani ,sume pe care copilul meu nu primeste de la tata....intrebarea daca copilul meu are dreptul la acesti bani si ce trebuie facut pt a primi ....va multumesc

denisas

Re: marirea pensiei alimentare

Post by denisas » 24 Mar 2011, 15:27

Puteti solicita majorarea pensiei de intretinere numai daca intre timp veniturile sotului au crescut.

In acest sens aveti nevoie de o cerere de chemare in judecata, cerere care este scutita de taxa de timbru.

Prin cererea de chemare in judecata puteti solicita instanteti sa puna in vedere paratului sa depuna la dosar o adeverinta de venit eliberata de la locul de munca sau sa emita o adresa catre Administratia Financiara care sa indice veniturile sotului.

De asemnea puteti solicita retinerea din salariu de catre unitatea la care lucreaza a pensiei de intretinere, precum si sumele primite de acesta pentru cadouri.

Post Reply