Acte constitutive
Acte constitutive
Caut modele de acte constitutive pentru societati comerciale.Ma poate ajuta cineva? Rog rasunsuri la gabitzzu@as.ro.Va multumesc
ba da se poate;
nu se poate la regisco, (parca asa se numeste);
la www.orc.ro se poate;
te pot ajuta si eu, daca vrei, si, din cate stiu, fiecare program de legislatie are astfel de modele;
nu se poate la regisco, (parca asa se numeste);
la www.orc.ro se poate;
te pot ajuta si eu, daca vrei, si, din cate stiu, fiecare program de legislatie are astfel de modele;
S.C. REGISCO S.A. este unul dintre cele 8 Registre independente autorizate, care pastreaza evidenta actiunilor emise de societatile detinute public si nu are nici o legatura cu Oficiile Registrului Comertului infiintate potrivit Legii nr. 26/1990. Evidentele tinute de aceste societati de registru sunt echivalentul registrului actionarilor intocmit de societatile comerciale de tip inchis. Pagina de Internet a Oficiilor Registrului Comertului poate fi accesata la adresa www.onrc.ro.
Poti gasi modele de acte constitutive pentru S.R.L. cu unul sau mai multi asociati la adresa www.mimmc.ro-Consultanta (butonul este in partea de jos a paginii principale)-Documente uzuale-Contracte persoane juridice.
Poti gasi modele de acte constitutive pentru S.R.L. cu unul sau mai multi asociati la adresa www.mimmc.ro-Consultanta (butonul este in partea de jos a paginii principale)-Documente uzuale-Contracte persoane juridice.