Acte constitutive

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
nig874

Acte constitutive

Post by nig874 » 22 Mar 2004, 08:04

Caut modele de acte constitutive pentru societati comerciale.Ma poate ajuta cineva? Rog rasunsuri la gabitzzu@as.ro.Va multumesc

anaderol

Post by anaderol » 13 Sep 2004, 20:36

Simplu- consulta un avocat!

judge

Post by judge » 21 Sep 2004, 13:54

sau pe Google dai acte constitutive si sigur vei gasi un model.

gemeni72

Post by gemeni72 » 26 Nov 2004, 21:41

Cel mai bine consulta un consilier juridic din cadrul registrului comertului. Nu te costa nimic si poti obtine toate informatiile necesare despre toate actele constitutive. Din cate stiu eu pagina de la reg. com. nu poate fi accesata daca nu esti inscris. BAFTA.

babyflo2703

Post by babyflo2703 » 08 Mar 2005, 15:37

Spune-mi ce te-ar interesa? SRL Cu asociat unic sau cu mai multi asociati? Le am pe amandoua.

dinubocos

Post by dinubocos » 08 Mar 2005, 19:47

Idem!!!

croc

Post by croc » 08 Mar 2005, 21:37

ba da se poate;
nu se poate la regisco, (parca asa se numeste);
la www.orc.ro se poate;

te pot ajuta si eu, daca vrei, si, din cate stiu, fiecare program de legislatie are astfel de modele;

Lmihai

Post by Lmihai » 09 Mar 2005, 11:02

S.C. REGISCO S.A. este unul dintre cele 8 Registre independente autorizate, care pastreaza evidenta actiunilor emise de societatile detinute public si nu are nici o legatura cu Oficiile Registrului Comertului infiintate potrivit Legii nr. 26/1990. Evidentele tinute de aceste societati de registru sunt echivalentul registrului actionarilor intocmit de societatile comerciale de tip inchis. Pagina de Internet a Oficiilor Registrului Comertului poate fi accesata la adresa www.onrc.ro.

Lmihai

Post by Lmihai » 09 Mar 2005, 11:20

Poti gasi modele de acte constitutive pentru S.R.L. cu unul sau mai multi asociati la adresa www.mimmc.ro-Consultanta (butonul este in partea de jos a paginii principale)-Documente uzuale-Contracte persoane juridice.

Lmihai

Post by Lmihai » 09 Mar 2005, 11:20

Poti gasi modele de acte constitutive pentru S.R.L. cu unul sau mai multi asociati la adresa www.mimmc.ro-Consultanta (butonul este in partea de jos a paginii principale)-Documente uzuale-Contracte persoane juridice.

Post Reply