litigiu , calomnie si amenintare

Discutii privind alte teme decat cele pentru care exista un forum
Post Reply
sasha

litigiu , calomnie si amenintare

Post by sasha » 29 Sep 2010, 18:59

Buna seara,
M-am confruntat de curand cu o situatie foarte jenanta.
Fiind o impatimita iubitoare a animalelor dintr-o anumita rasa, la un moment dat un utilizator al forumului de specialitate mi-a cerut parerea in ceea ce priveste situatia cainelui sau, acesta fiind intr-o stare agravata de boala. Cu toata boala animalului stapana refuza sa il duca la veterinar dar are nevoie de solutii pe internet. In final ii sugerez cateva prduse care ar mai fi ajutat-o, insa refuza sa se duca sa le cumpere sustinand ca nu poate datorita copilului mic. Apeleaza astfel la mine sa i le cumpar eu. Aceasta persoana domiciliaza in Germania. Costurile de expediere ale pachetului precum si costul produselor dermato-cosmetice trimise nu sunt mari, per total ating 300 ron. Insa aceasta desi mi le comanda, si primeste pachetul, nu imi trimite banii. La momentul la care i-am solicitat si plata acestor produse, ea a intrat pe forumul de specialitate,deschide un topic cu numele meu unde eu sunt respectata ca si crescator pentru acea rasa si incepe sa ma ponegreasca, sa ma insulte sa spuna ca produsele au fost proaste, orice dar ca sa se sustraga platii, sa ma faca albie de porci, sa ma insulte si sa ma ameninte ca imi trimite niste "baietasi " peste mine. Intentionez sa o dau in judecata nu doar pentru recuperearea sumei, sau nu in mod special pentru asta, ci pentru imilinta la care am fost supusa. Avand in vedere ca ea este cetatean in Germania, cum pot proceda legal? Unde ar trebui deschisa actiunea? Sau ce alte sfaturi aveti in sensul asta?

Va multumesc

sansiro

Re: litigiu , calomnie si amenintare

Post by sansiro » 20 Mar 2011, 19:26

faceti plangere pentru amenintare. salvati textele de amenintare ca proba. Adresati-va politiei din raza locului dvs. de domiciliu. Dati toate datele de identificare de care dispuneti.
Faceti si plangere pentru inselaciune, constituiti-va parte civila cu (minim) suma de 300 RON.
Succes

Post Reply