Credit vandut de BRD

Discutii privind alte teme decat cele pentru care exista un forum
Post Reply
Natasa

Credit vandut de BRD

Post by Natasa » 24 Jan 2011, 00:50

Va rog frumos daca este posibil sa ma sfatuii si pe mine in urmatoarea problema :
am niste cunostinte care au avut un credit la BRD pt o masina noua , respectivii au avut mari pb financiare , si-au pierdut locuinta , masina etc . Ratele pt masina au fost depuse in contul deschis la BRD , la un moment dat s-a mai intarziat cu plata ratelor , au fost depuse si sume mai mici decat rata aferenta , ca anul trecut in toamna titularul creditului sa afle ca banii nu au fost ridicati de catre banca din cont pt ca creditul a fost preluat de o firma de recuperatori credite si de cateva luni banii au ramas in cont . Cunostintele mele nu au fost instiintate de aceasta situatie si nici nu li s-a revendicat creditul de catre acea firma . V-a rog mult sa-mi spuneti care sunt optiunile legale pe care le au in aceasta situatie . Mentionez ca este vorba de niste oameni simpli , saraci ,pensionari care nu cunosc legea .va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra !

sansiro

Re: Credit vandut de BRD

Post by sansiro » 20 Mar 2011, 18:00

firma va incerca sa negocieze plata si va ameninta cu actionarea in judecata. Dar nu cred ca se va ajunge la asta, sincer sa fiu. Sa faca plati in cont in continuare, cat au, ca sa se vada disponibilitatea acestora de a plati.

Post Reply