taxa de succes obligatorie

Discutii privind alte teme decat cele pentru care exista un forum
Post Reply
kamikaze

taxa de succes obligatorie

Post by kamikaze » 06 Mar 2011, 21:11

am avut un proces prin care am fost despagubit de catre stat as dorii sa stiu daca exista o lege (si care ar fi aceea )in care sint obligat sa dau 10%din din suma stabilita de instanta deoarece avocatul ma ameninta ca-mi pune oprire pe 30%care reprezinta cele 3 procese (fond, recurs, apel)ca am semnat niste hirti dar fara sa mi se dea si mie un exemplarsi nici o chitanta la cele 3 procese. Eu am crezut ca ma adresez unui avocat pentru a a vea succes deaceea i-am platit onorariul (10000 ron)pe care nu am primit nici o chitanta si mi-a fost jena sa-i cer

angel

Re: taxa de succes obligatorie

Post by angel » 07 Mar 2011, 00:20

probabil ca ati incheiat un contract de asistenta juridica cu onorariu de succes...in acest caz trebuie sa-l platiti, altminteri va executa silit.
cereti-i un exemplar al contractului.

sansiro

Re: taxa de succes obligatorie

Post by sansiro » 20 Mar 2011, 17:55

cu jena, doamna, nu ajungeti nicaieri. Acum este foarte dificil (daca nu imposibil) sa faceti dovada platii in cazul in care avocatul e de rea credinta.
In orice situatie cand faceti ol plata nu remiteti nicio suma daca nu vi se elibereaza chitanta!!
oricat de binevoitoare ar fi perosna care va proune fel de fel de artificii care sa ocoleasca completarea chitantei, rupetiimediat legatura cu o asemenea persoana. 90% sanse e un escroc ordinar (indiferent din ce profesie provine)
Intrebati-l daca e de acord ca ati facut vreo plata catre el si daca da, cat anume considera el ca ati platit? Timp in care il inregistrati. Cu inregistrarea adresativa unui procuror de la Curtea de Apel, dacaface vreo recunoastere.

Post Reply