Am si eu niste intrebari... am un contract de vanzare cumparare cu drept de uz si habitatie viagera.Un bun mi s-a vadut mie dar cu aceasta CLAUZA :Eu ........vand nepotei mele .......nuda propietate asupra bunului.......(apartament)compus din...camere de locuit si dependinte impreuna cu dreptul de coproprietate asupra partilor si dependintelor din imobil care prin natura si destinatia lor sunt in folosirea comuna a tuturor coproprietarilor ,precum si terenuu aferent apartamentului ........comform titlului de propietate nr.........din date de ....... eliberat de Prefectura Mun. Buc.
Apartamentu ce se instraineaza are nr cadastral........ .
EU vanzatorul imi rezerv dreptul de uz si habitatie viagera asupra apartamentului ce face obiectul prezentului inscris......................
Noi partile contractante,declaram pe proprie raspundere,sub sanctiunea legi penale,
ca pretul real al nedei propietati,stabilit de comun acord este de .......pret pe care eu vanzatorul declar ca l-am primit integral de la cumparatoare azi data autentificari prezentului
inscris.
Bun deci asta este in mare parte contractul ca sa va faceti o idee la intrebarile mele .
Domnul acesta mai are copii si cand mi-a vandut mie era in deplina facultate mentală ,
asa a dorit el sa imi lase mie acel bun.Lunile astea fiul domnului m-a sunat si m-a amenintat ,
ca imi va vinde apartamentu si fara ca eu sa fiu de fata,iar pe tatal lui l-a luat din apartament .
Intrebarea mea e :Cum pot sa intru in aprtament daca eu nu am cheie ???
De unde pot sa scot o copie dupa cadastru ca nu i-l mai am ???
Daca vreau sa imi fac buletin pe aceea adresa pot ?
Va rog frumos sa imi raspundenti si mie la intrebari .Multumesc anticipat .
contract de vanzare cumparare
Re: contract de vanzare cumparare
Buletin nu va puteti face atata tmp cat vanzatorul traieste. De vandut, nu va poate vinde apartamentul deoarece sunteti proprietarul. Extrasul CF il puteti procura de la Biroul de cadastru si publicitate imobiliara din localitatea unde se afla imobilul. Mergeti cu cntractul de vanzare asupra dvs. acolo. In contract va scrie (sau ar trebui) numarul de carte funciara. Solicitati extras de carte funciara.
Bafta
Bafta