Solicit un sfat pentru recurs proces partaj judiciar

Discutii privind procedura civila
Post Reply
ciolcan catalin

Solicit un sfat pentru recurs proces partaj judiciar

Post by ciolcan catalin » 17 Feb 2011, 23:03

Buna ziua ,
Sunt la finalul unui prim proces de partaj judiciar,care s-a incheiat la Slatina,in proces eu avand calitate de parat.
Este vorba despre succesiunea dupa parintii tatalui meu decedati in 1991.
Succesiunea nu s-a facut intre mostenitori ,tatal meu si fratele acestuia,in 1999 tatal meu decedand
Incepand cu 1994 fratele tatalui meu s-a mutat in casa bunicilor mei cu acordul tatalui meu de a avea grija de proprietate si nici decum de a fi unic proprietar.
Nu exista nici un act scris prin care tatal meu sa fi renuntat invreun fel la drepturile lui.
Anii au trecut iar unchiul meu a ridicat pretentia de unic mostenitor dandu-ma in judecata.
S-a dezbatut dreptul meu de mostenitor dupa tatal meu decedat,cu privire la bunurile din partea parintilior tatalui meu.Reclamantul ,fratele tatalui meu nu mi-a recunoscut dreptul de mostenitor,invocand art.700 C civ. Decizia Judecatoriei Slatina recunoaste pe reclamant ca mostenitor legal ,practic eu neavand nici un drept la mostenire.
Doresc sa fac recurs si v-as ruga sa-mi transmiteti opiniile dumneavoastra cu privire la sansele mele reale de castig.

Cu respect
Ciolcan Catalin

sansiro

Re: Solicit un sfat pentru recurs proces partaj judiciar

Post by sansiro » 17 Mar 2011, 12:56

mergeti la un avocat

Post Reply