Vatamare corporala- Alcoolemie mare !!!

Discutii privind Codul Rutier, contraventii si probleme conexe, Dreptul Transporturilor, etc
Post Reply
ROXA

Vatamare corporala- Alcoolemie mare !!!

Post by ROXA » 25 Aug 2010, 17:48

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati.Sotul meu a avut o altercatie cu un unchi , unchiul cu alcoolemie foarte mare care dupa ce a primit un pumn de la sot a cazut pe jos deaorece nu putea sta in picioare de beat.ce era.Mentionez ca el a ridicat mana sa dea si a injurat primul.Nu am fost decat eu cu sotul de fata,iar matusa cand a venit si l-a vazut jos(dupa ce a fost toata viata lovita si maltratata de unchi- problema lor)a inceput sa tipe ca l-am batutu mar.
Acum vor sa-i faca sotului plangere penala.Unchiul a fost operat cu fisura la maxilar.Vor sa obtina certificat medico-legal.
Intrebari: Se tine cont ca alcoolemia era foarte mare?
Sotul nu a avut niciodata de a face cu asa ceva,nu a batut pe nimeni in viata lui.Care este cel mai rau lucru care se poate intampla daca nu reusim pe cale amiabila?
Multumesc !

sansiro

Re: Vatamare corporala- Alcoolemie mare !!!

Post by sansiro » 17 Mar 2011, 11:56

in functie de zilele de ingrijire medicala, poate fincadrat de la locire pana la vatamare corporala grava. Se poate lasa cu amenda sau inchisoare. Daca e la prima abatere, s-ar putea f. bine sa nu execute inchisoare. Totusi, alcoolemia nu a fost stabilita medical. Va trebui sa se dea declaratie de martori. pe baza marturiei dvs. se poateretine circumstanta atentuanta a provocarii.
Consultati un avocat.
Bafta!

Post Reply