Buna seara,
Va scriu acest mesaj cu toata increderea si speranta ca imi veti raspunde si ma veti ajuta in acesta problema.Am 21 de ani si sunt studenta(intretinuta doar de mama mea).Parintii mei vor sa divorteze dupa 23 de ani de casatorie.Acest divort este dorit de ambele parti,inclusiv de mine.As dori sa imi conturati o imagine anticipativa a intregului demers.Mentionez avem un apartament cu 2 camere si o casa batraneasca in zona rurala(primita de tatal meu mostenire la care eu si mama mea nu avem pretentii).Apartamentul e trecut pe numele ambilor parinti.De asemenea in cadrul bunurilor ce intra in posesia parintilor se afla si 2 masini asupra carora au convenit,nu sunt probleme de departajare.Intrebarea mea ar fi in legatura cu locuinta,cui ii va ramane ,care e probabilitatea sa primim eu si mama mea un procentaj mai mare decat tatal meu?Ca un surplus de informatie,pot adauga salariul net al mamei mele este de 2500 de roni in timp ce al tatalui mei este de 1100 in care intra si bonuri valorice.Multumesc anticipat si astept un feedback de la dvs.
urgent partaj divort!!!!
Re: urgent partaj divort!!!!
Deci, casa de la parintii tatalui daca e mostenire, oricum nu intra la partaj.
sansele sunt destul de mari ca sa va atribuie imobilul in natura si sa-i plateasca mama sulta tatalui...la fel se pot modifica si cotitatile in functie de veniturile/ contributiile sotilor.daca in decursul anilor mama a avut veniturile mai mari,cere si contributia pe masura.
50-50 se prezuma.
trebuie sa va angajati un avocat care sa va faca apararea.
sansele sunt destul de mari ca sa va atribuie imobilul in natura si sa-i plateasca mama sulta tatalui...la fel se pot modifica si cotitatile in functie de veniturile/ contributiile sotilor.daca in decursul anilor mama a avut veniturile mai mari,cere si contributia pe masura.
50-50 se prezuma.
trebuie sa va angajati un avocat care sa va faca apararea.