HARTUIRE

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
mropel

HARTUIRE

Post by mropel » 19 Feb 2011, 16:25

am avut timp de 3 ani o relatie cu un barbat pe care l-am parasit acum 1 an si vreo 3 luni. am lucrat alaturi de el, avand fiecare cate o firma de transport.
dupa ce ne-am despartit, el nu a duportat aceasta idee si a inceput practic (din pct meu de vedere ) sa ma hartuiasca.
A inceput cu mesaje urate de tot. Mi le trimitea mie, copiilor mei, mamei mele si mai tarziu noilor mei parteneri de afaceri. Credea ca am o relatie cu una din persoane. M-a facut in toate felurile de la "c..a" la hoata.
Vazand ca nua re nici o relatie mi-a facut un cont pe facebook cu numele meu pe care a postat poze foarte foarte indecente. de asemenea a facut cont pe sentimente.ro tot cu astfel de poze si dand numarul meu de telefon. Am primit foarte multe telefoane si din fericire unii din barbatii care au sunat au inteles ca este o razbunare si au inchis acel cont. Eu mai am mesajul de la unul care a reusit sa il demaste. Probele meu sunt mesajele trimise de fostul meu iubit in care spunea ca el a facut acele conturi. Sunt mesaje foarte urate si jignitoare.
Nu am reactionat nici la acest lucru crezand ca se va potoli. dar nu a facut-o. A continuat cu acuzatii de furt ca i-as fi furat bani. A facut plangere penala. Mi-a trimis garda financiara la noua mea firma in decurs de 5 luni de 2 ori. Si nu doar mie si noilor mei asociati.
Eu imi luasem o masina pe o firma de a lui in leasing inainte sa avem aceea relatie. Firma lui a intrat in faliment si am reusit inca de cand eram imprena sa transfer masina pe alta firma. Imi daduse imputernicire pentru aceasta. Dupa un an si 4 luni s-a dus la politie si a spus ca i-as fi falsificat semnatura. Masina a fost la mine tot timpul. ORicine stie ca este a mea si mi-am paltit-o eu. Dar din nefericire toate platile se faceau prin firma lui.
As putea sa fac o plangere penala impotriva acestui om pentru hartuire?
As avea nevoie de unsfat.
Va multumesc

angel

Re: HARTUIRE

Post by angel » 20 Feb 2011, 23:32

angajati-va un avocat...trebuie sa studieze toate documentele, mai ales pe cele cu masina...e greu de dat un sfat,asa...daca nu mai sunt relatii de munca si mai ales de subordonare intre dvs si ex-ul nu poate fi vorba de hartuire...denunt calomnios,insulta,calomnie.etc...

Post Reply