Imi cer mii de scuze pentru deranj !
Am o problema foarte grava la care nu ii gasesc rezultat bun.
Prin anul 2000-2005 am scos o anumita suma de bani de la western union pe numele meu, bani provenind dintr-o licitatie falsa de pe internet. Am fost prins de politie dupa o perioada de timp iar la sediul politiei am incercat sa acopar pe acea persoana pentru care am scos banii, din care am avut si eu un comision. Si am scris intro declaratie ca am scos o anumita suma de bani pt uni cu o fapta la fel care erau deja arestati la politia capitalei dar nu erau condamnati definitiv cred, deci am acoperito pe persoana pentru care am scos bani si am dato pe alti, intr-un cuvant (marturie mincinoasa), a doua zi am fost scos din urmarire penala si bagat ca martor. In ianuarie 2010 am fost citat de catre tribunalul bucuresti ca martor in procesul lor, nu m-am prezentat si iar am fost citat dupa cateva luni de zile si cu mandat de aducere, nu am fost gasit acasa pt ca nu mai locuiesc la adresa respectiva. In proces suntem peste 10 martori la care nu ne-am prezentat niciunul niciodata. Procesul acesta a luat o intorsatura un pic, cei pentru care am fost citat nu mai sunt inculpati si sunt liberi si nici nu mai apar in dosar, dar a mai ramas unul singur ca inculpat de care nu am auzit niciodata si nici nu l-am cunoscut niciodata. Acum am citatie la tribunalul bucuresti cu mandat de aducere si insotit.
Ce pot face ca sa nu fiu pedepsit de marturi mincinoasa si sa scap bazma curata?
Va rog ajutati-ma.
Va multumesc pentru timpul acordat!
Va rog ajutati-ma
Re: Va rog ajutati-ma
Cunosc bine genul asta de "miscari" erati pe post de "sageata".
Eu recomand sa angajati urgent avocat, impreuna cu dumnealui faceti strategie de aparare, in mod normal trebuia sa marturisiti cum au stat lucrurile in fapt, pe viitor sa stiti de la mine ca fiecare isi cauta propria nevinovatie punand vina altcuiva in carca, de unde stiti ca restul nu au marturisit ceea ce trebuia doar sa scape ?
Nu are rost sa comentam inutil caci nu fructificam nimic, urgent angajat avocat, e greu sa fac presupuneri pentru ca nu stiu ce se afla in dosar, ce probe sunt si ce alte "surprize" au anchetatorii.
Problema se complica daca in urma marturiei dumneavoastra mincinoase sa spunem cineva primeste o condamnare cu privare libertate, ulterior ati putea avea parte in mod sigur petrecerea timpului liber in spatele gratiilor, o nimica toata, cam jumatate din pedeapsa primita de persoana condamnata in urma marturiei dumneavoastra daca se dovedeste ca "marturia era mincinoasa".
Eu recomand sa angajati urgent avocat, impreuna cu dumnealui faceti strategie de aparare, in mod normal trebuia sa marturisiti cum au stat lucrurile in fapt, pe viitor sa stiti de la mine ca fiecare isi cauta propria nevinovatie punand vina altcuiva in carca, de unde stiti ca restul nu au marturisit ceea ce trebuia doar sa scape ?
Nu are rost sa comentam inutil caci nu fructificam nimic, urgent angajat avocat, e greu sa fac presupuneri pentru ca nu stiu ce se afla in dosar, ce probe sunt si ce alte "surprize" au anchetatorii.
Problema se complica daca in urma marturiei dumneavoastra mincinoase sa spunem cineva primeste o condamnare cu privare libertate, ulterior ati putea avea parte in mod sigur petrecerea timpului liber in spatele gratiilor, o nimica toata, cam jumatate din pedeapsa primita de persoana condamnata in urma marturiei dumneavoastra daca se dovedeste ca "marturia era mincinoasa".
e important de stiut ce masuri s-au luat ca urmare a marturiei mincinoase. Daca a fost solutionat urmarirea potrivit declaratiei, eventuala retragere pana la arestarea cuiva sau condamnarea cuiva, poate fi considereata drept cauza de nepedepsire. Daca nu, o circumstanta atenuanta
AVEM O CERRE DEPUSA IN DOSAR DE APLICAREA Art. 19. - Persoana care are calitatea de martor, in sensul art. 2 lit. a) pct. 1 si 2, si care a comis o infractiune grava, iar inaintea sau in timpul urmaririi penale ori al judecatii denunta sau faciliteaza identificarea si tragerea la raspundere penala a altor persoane care au savarsit astfel de infractiuni beneficiaza de reducerea la jumatate a limitelor pedepsei prevazute de leg.IN SENTINTA PRIMITA NU SE FACE REFERIRE LA RESPINGEREA SAU ADMITEREA CERERI NICI NU FACE REFERIRE CA ESTE DEPUSA CEREREA!CUM SE POATE?
nematerializandu-se denuntul , inculpatul n-a beneficiat de el. nebenefiicind de acesta, logic ca nu s-a facut referire in hot.
denuntul este la parchet.
astfel este posibil.
cand se va materializa, daca se va materializa, puteti beneficia si in caile de atac de acesta...oricand.0
denuntul este la parchet.
astfel este posibil.
cand se va materializa, daca se va materializa, puteti beneficia si in caile de atac de acesta...oricand.0