buna ziua sc meu a avut un contract de inchiriere a unui spatiu comercial de la o alta sc timp de un an totul a fost ok la momentul semnari contractului am achizitionat tot ce exista in acel spatiu com. imbracaminte existenta 35000 lei +40000 lei facturat iar pe rafturile din sp.com am achitat 5000 lei urmand ami emite fac, sc prop la monentul semari contractului nu le avea in gestiune (cel putin asa mi-a confirmat verbal ) problema e ca nu am mai primit factura iar la momentul finalizari contractului am contactat in nenumarate ori telefonic prop.fara nici un raspuns in cele din urma am apelet la un avocat pt al notifica in scris Nu sa prezentat la data stabilita
in ultima zi de contract am golit sp.com de tot ce imi apartinea ceea ce am platit.
iar la o saptamana am fost chemat la politie fiind acuzat de FURTUL rafturilor
In momentul de fata sa schimbat incadrarea de la furt la abuz de incredere
eu am continuat a incerca de a contacta prop. prin prieteni comuni care la sugestia mea iau propus sa acepte o cantitate mai de rafturi, notificari de la avocat,tel. toate fara nici un rezultat
la dosarul de la pol exista o evaluare facuta de prop a rafurilor in valoare de 18200 lei (mentionez ca sp.com. avea 15mp)
iar problema care este mai mare e ca eu nu mi-am facut reabilitarea de la un proces din 1997
Va rog sa imi spuneti ce ar trebui sa fac pt a rezolva acasta problema
auzul de incredere
Re: auzul de incredere
Ia-ti avocat care sa te reprezinte. pune inaparare toate inscrisurile semnate cu respectivul (inclusiv chitante de plata din care rezulta ca ai achizitionat bunurile) si cere scoaterea de sub urmarire pe 10 lit. b. din Cod. Plangere poate face oricine. ca sa si obtii condamnarea, e mai greu. Fa demonstratia cumpararii si inainteaza si tu o plangere pentru denuntare calomnioasa.
Oricum, ia un avocat!!
Bafta mare
Oricum, ia un avocat!!
Bafta mare