imi puteti da si mie o parere la aceasta situatie:
am cumparat o masina in leasing si m-i sa furat dupa 2 ani,am anuntat societatea de leasing ca aceea masina m-i sa furat/drept urmare am incetat platirea ratelor,un timp nu am stiut nimic daca sa recuperat sau nu.Dupa un an imi vine prin posta acasa ca mi se va pune poprire pe salariu daca nu achit o valoare de 6000 ron,ce pot face in aceasta situatie????
ce pot face in situatia aceasta
Re: ce pot face in situatia aceasta
In ce mod ati anuntat firma de leasning ?
Telefonic ori verbal ? Daca este asa atunci, sunteti numai bun de plata !
Instiintarea se face inscris cu atasarea unor documente de la politie din care sa rezulte ca masina a fost declarata ca fiiund furata.
In mod normal de la data instiintarii firmei prin inscrisuri inceteaza obligatia dumneavoastra de plata urmand a fi luata de firma de asigurare, de obicei astea au casco si acopera integral suma iar dumneavoastra normal sunteti scutit de orice alta plata.
Telefonic ori verbal ? Daca este asa atunci, sunteti numai bun de plata !
Instiintarea se face inscris cu atasarea unor documente de la politie din care sa rezulte ca masina a fost declarata ca fiiund furata.
In mod normal de la data instiintarii firmei prin inscrisuri inceteaza obligatia dumneavoastra de plata urmand a fi luata de firma de asigurare, de obicei astea au casco si acopera integral suma iar dumneavoastra normal sunteti scutit de orice alta plata.