divort

Familiei
Post Reply
dragos77

divort

Post by dragos77 » 05 Jan 2011, 20:13

buna sant dragos si as dori unele lamuriri.
sant casatorit de 7 ani si nu avem copii doar bunuri mai principal o casa.de o vreme sotia si-a gasit pe cineva si cand am aflat vrea sa divorteze.casa e construita cu credit din ro si este bun comun dinaintea casatoriei procent egal.ca sa demonstrez adulteru(sau cum s-o chema faptul ca m-a inselat) pot cere in instanta continutu sms-urilor catre acea pers si daca il demonstrez ce sanse am ca ea sa nu primeasca mare lucru din valoare.in ultimi 4ani doar eu am adus venituri si pot demonstra cu acte am lucrat in strainatate si ea nu a avut servici.si cand a avut pe 10mil plus ca eu mai am un credit in strainatate doar pe numele meu si baniii sant investiti in casa.va multumesc

angel

Re: divort

Post by angel » 05 Jan 2011, 22:41

nu confundati motivele de divort cu partajul.
daca totusi nu se mai poate, v-as sugera un divort in acord...scapati mult mai repede si mai ieftin.
n-are importanta in ceea ce priveste partajul motivele desfacerii casatoriei.important este cat si cine a contribuit mai mult...fiind bun 50-50 dinaintea casatoriei,procentul se pune la creditele pe care le aveti.

dragos77

Post by dragos77 » 06 Jan 2011, 18:05

ok! multam asa o sa fac.inca ceva am o masina pe numele meu dinaintea casatoriei ce-i drept are niste ani da nu are km am luat-o de noua si are numa vo 50000km masina intra la partaj?merci

angel

Post by angel » 06 Jan 2011, 19:14

masina nu intra la partaj.
e bunul dvs propriu dinaintea casatoriei.
neaparat angajati-va un avocat f bun pe partaj,pe care o sa-l aveti si la divort daca va fi cazul.

dragos77

Post by dragos77 » 07 Jan 2011, 10:29

imi poti recomanda un avocat din timisoara???sau de ce criteriii sa tin cont in alegerea avocatului?

angel

Post by angel » 07 Jan 2011, 13:28

v-am trimis un mp :grin:

dragos77

Post by dragos77 » 07 Jan 2011, 18:24

ok.multam.astept datele de contact

Post Reply