DEMISIE SUB AMENINTARE!se mai poate face ceva...?
DEMISIE SUB AMENINTARE!se mai poate face ceva...?
in data de 16 noembrie, mi se aduc niste acuzatii foarte grave - prejudicierea firmei, hotie,plangere penala, amenintari...mi se cere demisia,lamuresc problema si pentru ca dragoste cu sila cred eu ca nu se poate, imi dau chiar si demisia motivand-o prin acuzatiile grave si comunicandu-le ca am sa depun plangere penala pentru acuzatiile grave aduse, mi se inregistreaza demisia cu data de 16.11, ca i-am dat numar de inregistrare si am transmis-o pe fax, am solicitat aceasta decizie fara preaviz, ei au acordat preaviz conform CM,15 zile,...dar acum incepe aventura, a doua zi in 17.11, primesc decizie de delegare pe 59 zile, la 300km de casa, trebuind sa ma prezint pe 18.11, (deciziei de delegare a fost emisa cipurile de conducere pe 16, dar eu am semnat pe ea cu 17.11, cand am primit-o, am plecat...dar am stat 1 zi pe 18.11, caci i-am convins ca e ilegala SI PENTRU ASTA,MULTUMESC AVOCAT NET-si pentru ratiuni economice ar fi mai bine ca ultimele 14 zile sa mi le petrec la locul angajarii; zis si facut- fiindca situatia tarii asta e asa de nenorocita, si mai linistindu-se apele, in 29, am facut o cerere de retractare a demisiei careia nu mi s-a raspuns,dar am aflat ca nua afost aprobata...insa conform calculelor mele in dat de 01.12, era ultima mea zi de munca; eu am venit la munca si pe 02.12, am semnat condica de prezenta si abia in in 03.12.am predat gestiunea; DAR INCA NU AM PRIMIT O DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI DE MUNCA! si inca ma intreb: in cat timp pot sa o emita? pot invoca ca cererea mea de retractare a demisiei si-a produs efectul implicit, atata timp cat am fost prezent la servici dupa expirarea cererii de preaviz?o voi putea anula in instanta...NU VREAU SA MA MAI INTORC LA EI, DE AS MURII DE FOAME, SUNT NISTE NENOROCITI-DAR VREAU SA LE DEMONSTREZ CA NU POT SA-SI BATA JOC DE OAMENI!!!
Re: DEMISIE SUB AMENINTARE!se mai poate face ceva...?
dusterXXX wrote:eşti perdant din start.
de ce crezi asta!?