buna seara!
am si eu o problema. m-am adresat televiziunilor sa vina sa faca ele lumina, m-am adresat autoritatilor, si nu s-a luat nici o masura.
sunt un cetatean din constanta, si langa blocul meu, tot la acelasi numar la care este inregistrat si blocul, se afla o fabrica de mobila.
accesele catre blos sunt pe o carare mica pe langa alt bloc, sau pe un drum ce ocolea acel bloc pe si ajungea pe cealalta parte a blocului meu. drumul este asfaltat, este drum public, nu drum particular.
cei de la primaria constanta au improprietarit pe cei de la fabrica de mobila cu un teren viran ce este vizavi de blocul unde locuiesc, impreuna cu tot cu drumul public, iar acestia l-au inchis.
deci situatia sta in felul urmator. exista acea strada, iar de o parte a strazii este acel teren viran, si de cealalta parte a strazii exista blocul nostru. ei au luat acel teren viran impreuna cu strada, pana la noi in peretele blocului
noi acum nu mai avem nici o posibilitate sa mai ajungem cu autoturismul in apropierea blocului.
este posibil asa ceva? sa fie cineva improprietarit cu un drum public, si sa il inchida? pai acum la noi, daca ii se face cuiva rau, daca ia foc blocu, daca se intampla vre-o crima ceva, nu mai poate sa mai ajunga nici un mijloc de prim ajutor. cum este posibil asa ceva?
ce e de facut?
improprietarire abuziva