buna ziua am si eu o problema si nu stiu cum este procedura de rezolvare am fost implicat intr-un accident de circulatie cu un autoturism cu nr de it si nu avea asigurare si am acostat un alt autovehicul la schimbarea directiei de mers de pe o banda pe cealalta si a rezultat pagume materiale si a venit politia si a sesizat accidentul am fost testat cu aparatul de acooltest si a iesit 0 am dat declaratie cum s-a petrecut accidetul si mi-a cerut politistul de serviciu ca sa aduc a doua zi asigurarea si mi-a retinut permisul de conducere, dar din nefericire posesorul autovehiculului a plecat si nu am avut de unde sa ii duc asigurarea si dupa o luna mi se spune ca mi s-a intocmit un dosar penal si a trecut 4 luni si inca nu s-a finalizat dosarul si nici permisul nu il am ce trebuie facut pentru a rezolva aceasta situatia din ceea ce imi spusese cel care s-a ocupat de dosar ca el o sa verifice asigurarea sa vada dak avea asigurare sau daca nu avea si o sa ma duc in proces dupa care o imi dea o amenda penala + pagubele suferite de cel pe care l-am acrosat apoi dupa 3 luni mi se va da permisul inapoi doar daca vreau sa ma duc sa dau sala si sa il iau mai devreme adica sa astept o luna daca o sa iau sala. ce trebuie sa fac sa astept sa ma sune de la politie sau sa ma duc eu pe la ei sa intreb ce se mai rezolva cu dosarul meu
As dori sa aflu mersurile care sunt si ce trebuie sa am in vedere
Va multumesc
Accident cu pagube materiale si permisu retinut de 4 luni
Re: Accident cu pagube materiale si permisu retinut de 4 luni
Incearca sa rescrii mesajul folosind PUNCT si VIRGULA din cand in cand. Pun pariu ca toti care au incercat sa iti citeasca mesajul au obosit dupa primele 3 randuri.
Ei, eu sunt mai rabdatoare (sau rabdator...depinde) si.... am constatat ca mesajul are :
o "," (adica o VIRGULĂ), un "+" (adica un PLUS), si un "." (adica un PUNCT)!(semnul exlamarii)
Ăsta "!" (adica semnul exlamarii) este de la mine!
so: ii poti raspunde userului deoarece in mesaj a folosit semne de punctuatie!
Plus (+) că ...ştii (adica "tu ştii" )!
o "," (adica o VIRGULĂ), un "+" (adica un PLUS), si un "." (adica un PUNCT)!(semnul exlamarii)
Ăsta "!" (adica semnul exlamarii) este de la mine!

so: ii poti raspunde userului deoarece in mesaj a folosit semne de punctuatie!
Plus (+) că ...ştii (adica "tu ştii" )!

eu nu ma pot lauda cu asa o rabdare...am "filmat"textul...dupa ce am incercat sa deslusesc primele 2 propozitii...dar n-am inteles mai nimic...
asadar, bogdan xp, fa-te vista si corecteaza,daca doresti un raspuns...
asadar, bogdan xp, fa-te vista si corecteaza,daca doresti un raspuns...