Ajutorrr va rogg..

Discutii privind procedura civila
Post Reply
Mihaelaaa

Ajutorrr va rogg..

Post by Mihaelaaa » 19 Nov 2010, 17:26

Buna! Am si eu o problema si habar am de legi .. prin 2006 cred mi am facut un abonament la cosmote prin 2007 am plecat la bucuresti dupa aceea in strainatate iar parintii mei au plecat din localitate din Giurgiu mai bine zis anu asta am primit o notificare de la o firma de recuperari precum am de platit nu stiu ce datorie la cosmote iar o firma de recuperari au preluat datoria sc marss collection sau ceva de genu dupa acea notificare am primit azi o citatie de la judecatorie precum ca trebuie sa ma prezint la judecatorie pe data de 7 ian 2011 ca parat in procesu ca sc mars collection dar eu nu am cum sa ma prezint deoarece sunt plecata in afara si nu pot veni in ianuarie special pt ei , din cate imi aduc eu aminte contractu e facut pe numele meu dar cred ca a fost si mama cu mine atunci si nu stiu daca a semnat vreo ceva da stiu sigur ca, contracutul e pe numele meu.. acum problema e ce fac eu? e grava situatia? chiar nu ma pricep la asta si nimic ce tine de legi judecati etc..ce pot sa fac ? care sunt riscurile? m am tot uitat pe forum dar nu era ceva asemanator ca , cazul meu..ajutati ma va rog frumos..! va multumesc anticipat!

angel

Re: Ajutorrr va rogg..

Post by angel » 19 Nov 2010, 17:57

puteti sa mandatati pe cineva care sa va reprezinte interesele la instanta.
ar fi bine ca sa va angajati totusi un aparator...depinde de ce suma este vorba.
daca nua veti bunuri pe numele dvs n-au ce sa execute...si din 3 in 3 ani vor incerca sa o faca...asadar, hotarati dvs ce doriti.

Mihaelaaa

Re: Ajutorrr va rogg..

Post by Mihaelaaa » 19 Nov 2010, 19:03

suma nu este mare e de 1000 d lei sau ceva de genu nu am pe cine sa pun ca nu mai este nimeni in romania si de notificarea asta am aflat intamplator ca am vb cu cineva de acolo si mi au spus , nu stiu cum as putea sa fac poate doar sa aflu de conturile lor si sa le depun bani dar dupa aia ma gandesc sa nu fiu stresata de ei mereu ca am mai auzit cazuri in care au platit si dupa vreo cativa ani au fost contactati ca au de platit nu stiu ce sume etc , daca as astepta pana as putea eu sa vin in romania si m as prezenta atunci sau as suna la ei as rezolva ceva? si daca nu ma prezint ce se intampla? multumesc ca mi ai rasp

Post Reply