Contestare proces verbal

Discutii privind alte teme decat cele pentru care exista un forum
Post Reply
erenabdul

Contestare proces verbal

Post by erenabdul » 17 Nov 2010, 19:12

As vrea sa va aduc in atentie urmatorul proces verbal incheiat de catre un agent rutier vineri seara.

In seara de vineri 12 noiembrie mergeam de la Bucuresti acasa. Dupa ce am trecut de localitatea Stefan cel Mare in drum spre Constanta m-a urmarit o masina de politie si m-a somat sa trag pe dreapta. Dupa ce s-a legitimat mi-a spus ca am depasit pe linie continua si imi va retine permisul si asa a facut.

Din cate tin eu minte, depasirea am facut-o pe linie discontinua asa ca i-am spus ca imi arate inregistrarea, a zis ca nu are voie asa ca i-am zis ca voi contesta procesul verbal. Am scris la mentiuni ca voi contesta procesul verbal deoarece depasirea a fost regulamentara si agentul nu a vrut sa imi arate inregistrarea.

Acum cand vreau sa imi fac contestatie vreau sa va intreb pe voi. Am observat urmatoarele nereguli.
1. Numele si functia agentului lipseste de pe procesul verbal, este doar semnatura. Ii stiu numele doar pentru ca l-a scris pe dovada dar asta e altceva.
2. In loc de CNP mi-a scris seria si numarul
3. Locul incheierii procesului verbal nu este Stefan cel Mare, el defapt m-a urmarit si l-a incheiat aproape de intrarea in urmatoarea localitate, Faclia.
4. Nu este scris in descrierea faptei in ce localitate am depasit (Stefan cel Mare), doar ca am depasit o masina cu nr ... (nu inteleg numarul) pe marcaj longitudinal continuu
5. Nu e completata rubrica martori cu toate ca mai era un agent in masina si eu aveam inca 3 persoane in masina care ma sustineau

Intrebarea mea este, ce trebuie sa contina contestatia mea ? Nu as vrea sa ma complic cu martorii mei sa fie prezenti pentru ca trebuie sa ii aduc de la 200 de km distanta. Daca zic doar despre completarea stupida a procesului verbal este suficient ?

Post Reply