Ce sanse am?

Familiei
Post Reply
cristyy

Ce sanse am?

Post by cristyy » 24 Oct 2010, 17:47

bunaziu
ma numesc cristi am 34 de ani si de 8 anii ma chinui cu o casnicie.
am cunoscut pe cineva avea 2 copii.am facut 2 case am crescut ei.
am mai facut o fetita impreuna ma pus sa imi vind casa sa luam masina am vinduto.se certa cu mine mai tot timpul si ea si fata ei cea mare caci crescuse acuma a plecat in ALBA in urma cu 2 anii fetita mia lasato mie am mers si am stat la mama a venit sa isi ia acte si mia data hainele fetitei intr-o punga de gunoi sa urcat in Normandia fetita avea 3 anisori plingea dupa mama era vara mia undat tricoul de lacrimii am plins si eu adormise pe
umarul meu am tinuto in brate pina sa trezit am mers la mama fetita a urcat in casa eu am ramas pe banca in fata blocului plingind, mia spus mama am urcat sus in casa:(((
dupa ceva timp ma sunat ca i este dor de fetita sa merg in alba sa o vada mam gindit ca este mama si suflet matern am mers fratele ei nici nu mia deschis usa.
am venit era bolnava am duso la spital a trecut a fost bine. la citeva luni iarasi ma dat afara din casa cu fetita cu tot am mers iarasi la mama ea sia trimis fetele la o vecina sa faca revelionul si ea la o alta vecina si au sfirsit revelionul la un vecin.
iarasi nu mia dat hainele fetitei mia dat un coleg de munca haine de la fetita lui .
a fost un acident de munca a murit un coleg si am aflat caci spunindui copilului ca a murit tatal a lesinat mam gindit si eu la fetita mea si am zis sa mai incerc o data.

din luna iunie nu mai stam impreuna iarasi fetita mai mult la mine a stat de atuncea

eu am fost la Cluj in spital si la telefos se auzea cum tipa la fetita sa vina tatato sa iti ia rechizite nu ia luat nimica fetita era la gradinita imbracata urit ma strins in brate iam cumparat rechizite ea mia spus sa cresc fetita am luato am fost la protectia copilului si am intrebat ce se poate face sa ramina fetita la mine ma trimis la tribunal am mers si am vb cu avocata aceasi poveste cu hainele .
Ce sanse am va rog mult un raspuns.
VA MULTUMESC CU STIMA cristi

sebastiana

Re: Ce sanse am?

Post by sebastiana » 24 Oct 2010, 19:03

Cerere de divort cu incredintare minor.Sa propui si martori care stiu si cunosc situatia.

cristyy

Re: Ce sanse am?

Post by cristyy » 24 Oct 2010, 20:03

multumesc am pus sper sareusesc sa imi cresc copilul
acolo nu vad ce viata are

Post Reply