Buna seara,
Informaţii detaliate despre dosar
Număr unic dosar: 7770/300/2009
Înregistrat în data de: 28.05.2009
Obiect dosar: Ordonanţă de plată(OUG 119/2007)
Materia juridică: Comercial
Stadiu procesual: Fond
Părţi:
SC MILLENNIUM TOUR SRL-LA SEDIUL ALES : Creditor
M. VIOLETA : Debitor
TERMENE DE JUDECATĂ:
Data Soluţie Detalii
01/09/2009 Încheiere
24/11/2009 Respinge cererea. Obliga creditoarea la plata sumei de 2160,5 lei reprezentând cheltuieli de judecata. Irevocabila. Pronuntata în sedinta publică, azi 24.11.2009. Soluţionare
27/10/2009
A trecut mai bine de un an de cand s-a dat sentinta. Eu nu am primit nici un leu de la aceasta agentie. Avocata nu imi mai da nici un semn de viata, nu mai raspunde la telefon nici la e-mailuri. Am sunat la judecatorie in repetate randuri, mi se raspunde ca inca nu s-a scris sentinta. Eu traiesc in afara tarii de doi ani, si de aici nu pot face mare lucru. Cineva ma poate ajuta sa ma clarifice cat de cat, e normal aceasta situatie? care ar fi urmatoarea procedura pentru a-mi recupera banii?
Va multumesc si astept raspunsurile voastre.
Proces MILLENNIUM TOUR
Re: Proces MILLENNIUM TOUR
Buna ziua!
Trebuie sa faceti o cerere de urgentare a redactarii hotararii, daca chiar nu s-a redactat dupa un an de zile desi mi-e greu sa cred.
Ordonanta de plata admisa in temeiul OG 119/2007 constituie titlu executoriu si ca urmare trebuie sa mergeti cu hotararea la un executor judecatoresc sa v-o puna in executare.
Sper sa va descurcati!
O zi excelenta!
Trebuie sa faceti o cerere de urgentare a redactarii hotararii, daca chiar nu s-a redactat dupa un an de zile desi mi-e greu sa cred.
Ordonanta de plata admisa in temeiul OG 119/2007 constituie titlu executoriu si ca urmare trebuie sa mergeti cu hotararea la un executor judecatoresc sa v-o puna in executare.
Sper sa va descurcati!
O zi excelenta!
Re: Proces MILLENNIUM TOUR
mai exista posibilitatea ca hotararea sa fi fost redactata si comunicata avocatului, daca la cabinetul acestuia ati avut procedura de citare .
oricum trebuie verificat daca s-a redactat hotararea.
daca nu, cerere de urgentare redactare hotarare.
dupa, executare.
deci, veti avea nevoie de cineva in romania care sa faca aceste diligente pt dvs.
succes!
oricum trebuie verificat daca s-a redactat hotararea.
daca nu, cerere de urgentare redactare hotarare.
dupa, executare.
deci, veti avea nevoie de cineva in romania care sa faca aceste diligente pt dvs.
succes!