convocare a la cpc

Discutii privind procedura civila
Post Reply
chimera

convocare a la cpc

Post by chimera » 08 Oct 2010, 15:40

Ave,

va retin atentia cu o problema de care ma lovesc tot mai mult in ultimul timp. Nu pot face convocarea la conciliere ca la Cpc, cele transmise prin posta/curier se intorc cu diferite mentiuni - mutat de la adresa, nu raspunde nimeni etc., nu am nr. de fax si chiar si convocarea prin posta executorilor se intoarce cu aceleasi mentiuni (fiind vb de zone rurale notarii nu au agenti procedurali care sa acopere zonele respective asa ca pot face doar prin posta lor ).
Intrebarea mea este in aceste conditii cum as putea bloca exceptia prematuritatii invocata de instanta?

vulpacris

Re: convocare a la cpc

Post by vulpacris » 09 Oct 2010, 11:50

:-D

Nici notarii si nici executorii nu au "posta lor" ci folosesc serviciile postei romane.

Daca vrei sa-ti vezi procesul inceput si incheiat cum trebuie, te duci la executor, ii spui sa te faca agentul lui, sa-ti dea formularele si te duci personal in "zone rurale", inmanezi citatiile, completezi formularul cu care te intorci la executor, care ti-l semneaza si stampileaza, si il depui in instanta.

:cafea:

razman

Post by razman » 09 Oct 2010, 20:23

Sau, mai ai putintica rabdare sa intre legea miciiiiii reforme in justitie :crizaderas:, care elimina procedura concilierii si introduce....medierea.

:bere:

murik

Post by murik » 10 Oct 2010, 22:11

Variante: Cargus sau alta posta rapida (avantaj: Au rubrica pe formularul lor in care poti mentiona ce anume reprzinta corespondenta)

chimera

Post by chimera » 11 Oct 2010, 14:48

pai daca nu raspunde nimenea la usa, si returul apare cu mentiunea sediu mutat (desi la ORC nu e nicio schimbare) cu ce ma ajuta ca scriu ce contine corespondenta?
cat priveste faptul sa ma pretind agent procedural, n-accepta executorul ...

alte solutii mai vedeti?

ersos

Post by ersos » 12 Oct 2010, 21:08

in conditiile in care tu ai facut convocarea la sediul societatii de pe recom dar aceasta se intoarce cu mentiunea sediu exirat/sediu mutat, nu vad care ar fi culpa ta ; eu as anexa cererii plicul returnat

mai mult , eu as dubla chestia asta cu o convocare prin mica publicitate in care sa mentionezi neaparat cuantumul pretentiilor .

Post Reply