Am nevoie de un raspuns urgent va rog
Am nevoie de un raspuns urgent va rog
Am sa va expun o problema si mi-as dori sa am raspuns.Barbatul cu care traiesc este divortat ca si mine,are dintr-o casatorie 2 copii,unul de 18 ani dar care studiaza inca si altul de 16 ani elev si acesta.In urma pronuntarii divortului si incredintarii copiilor mamei lor,el trebuia sa plateasca in jur de 50 de euro pensie pe luna.Intotdeauna el a platit regulat ba mai mult chiar si in perioada in care pt un an nu a lucrat el a platit in loc de 50,le-a dat 100 de euro.De 6 luni el s-a angajat la o firma in Italia cistigind cam 1700 de euro pe luna,lucrind 10 0re pe zi si simbata.Mentionez ca el a continuat sa plateasca cei 100 de euro pe luna,fara chitanta,ci doar cu martori.Sora lui dadea banii copilului cel mare si gata,in prezenta altei persoane.Pe fondul unor neintelegeri,fosta lui sotie i-a facut cauza pt marirea pensiei pt ca a aflat ca el lucreaza.Acum trebuie sa soseasca scrisoare de la judecator la firma italiana care sa ceara veniturile.Va rog sa-mi spune-ti,in acest caz,vazind ca cel putin pt un an va trebui sa dea pensie la 2 copii si apoi pt alti 3 doar la unul,considerind ca cel mare termina studiile....Cit ar putea sa stabileasca judecatorul roman pensia?El poate sa scada banii pe care el i-a dat in plus peste cei 50 de euro?Cu martori bineinteles?La ce cifra ar ajunge?Si daca intr-o zi nu mai avea lucru...ce va trebui sa faca?