Imprumut intre concubini fara acte
Imprumut intre concubini fara acte
Am imprumutat concubinului meu o suma de bani considerabila ,fara acte.cu doi martori din familie. Relatia dintre noi este tensionata -el devenind violent. Locuim in casa parintilor mei. Doresc sa ma separ de el si sa-mi recuperez banii imprumutati.Ce trebuie sa fac. Multumesc!
Re: Imprumut intre concubini fara acte
Pentru inceput.. ati putea sa-i cereti banii... pur si simplu!
Daca dragostea este "oarba", aceasta este dovada !
Mai pe larg decat ti-a dat johei
raspunsul, nu ai de unde sa primesti, raportat la cele relatate.
Ce vrei sa-ti spunem, ca ai gresit si trebuia sa dai banii cu acte ?!... cred ca asta sti si singura acum.
Asa ca nu-ti ramane decat sa-i ceri sa-ti dea banii, pur si simplu, si uite,... il completez pe johei, si iti sugerez sa-i ceri in asa fel incat sa poti inregistra raspunsurile pe care ti le da, ca poate te poti folosi, ulterior, de acea inregistrare.

Mai pe larg decat ti-a dat johei

Ce vrei sa-ti spunem, ca ai gresit si trebuia sa dai banii cu acte ?!... cred ca asta sti si singura acum.
Asa ca nu-ti ramane decat sa-i ceri sa-ti dea banii, pur si simplu, si uite,... il completez pe johei, si iti sugerez sa-i ceri in asa fel incat sa poti inregistra raspunsurile pe care ti le da, ca poate te poti folosi, ulterior, de acea inregistrare.

buna.am mers pe intelegeresi incredere intre noi,dar facerea de bine....e de rau.Asta este dezamagire mare pe criza dar daca cel de linga tine e viclean ce zici de alti straini.Puteam sa fac acel gest de garantie pt. mine dar am zis ca nui strain.Mia zis cai primesc sa stau linistita.multumesc pt raspuns.