incerc sa fiu cit mai succinta:
un cuplu casatorit de 2-3 ani se straduiesc sa aiba un copil.El refuza sa faca analize medicale specifice,iar cind reuseste sotia sa-l convinga sa se duca la medic afla ca are o boala venerica( care de-a lungul anilor a devenit cronica,deoarece nu a fost tratata corespunzator).Analizele medicale sint repetate la ambii parteneri,sotia iese OK,sotul nu.
Intre timp se produce un divort intre cei 2,iar sotia vrea sa-l dea in judecata pentru acesta( boala putea fi transmisa) si sa-i ceara despagubiri.
Are sanse de reusita sotia?
Mentionez ca analizele medicale se afla in posesia sotiei.
care sint sansele?
Re: care sint sansele?
Pai daca nu s-a imbolnavit? El a stiut ca a bolnav ? Dar ea ? Eu zic ca sansele sunt 0.
pai si certificatul acela prenuptial cum l-a facut?!pe NV?
in rest subscriu lui Observer...sansele sunt 0...sotia sa zica merci ca e sanatoasa...
in rest subscriu lui Observer...sansele sunt 0...sotia sa zica merci ca e sanatoasa...
Asa se obtin
Eu de exemplu numai m-am dus si am spus da. Si asta mi s-a parut mult dar na, trebuia sa am si eu contributia mea.

Eu de exemplu numai m-am dus si am spus da. Si asta mi s-a parut mult dar na, trebuia sa am si eu contributia mea.
aha,deci sunt o simpla formalitateobserver wrote:Asa se obtin![]()
![]()
![]()

ti s-a parut mult...mai,mai

sa-ti fie cu noroc!
vatamare corporala nu e deorece lipseste intentia...
Raspundere civila delictuala iar nu e...
Alta forma nu vad...
Raspundere civila delictuala iar nu e...
Alta forma nu vad...