incalcarea proprietatii

Discutii privind procedura civila
Post Reply
karysma

incalcarea proprietatii

Post by karysma » 07 Sep 2010, 23:56

buna seara!nici nu stiu cum sa incep...in urma dezbaterii mostenirii bunicilor,ternul pe care se afla casa batrineasca,in urma unei hotariri judecatoresti,s-a impartit in mod egal,in trei parti,celor 3 copii.la fel s-a impartit si casa batrineasca,fiecare din cei trei primind cite doua camere.fratele soacrei mele,si-a modificat cele doua camere,facind un magazin si doua camere de locuit.(inainte de dezbaterea mostenirii,cind inca traiau bunicii).bunica i-a facut soacrei mele ,cind aceasta era inca copila,act de proprietate pe o portiune de teren,chiar la intrarea principala(casa avea doua cai de acces).pe aceasta portiune de teren,unchiul meu a fost lasat de soacra mea sa-si construiasca un hol si o baie,pentru a avea acces in casa(atuci erau in relatii bune).in urma dezbaterii mostenirii,actul de proprietate al soacrei nu a fost luat in discutie,drept pentru care restul terenului s-a impartit in trei.mamei,care avea act pe proprietate si pe terenul de la intrarea principala,i-a revenit parcela nr.1.terenul din mijloc,si doua camere prin care accesul se facea prin intrarea cealalta i-a revenit surorii,iar parcela 3 i-a revenit unchiului.el putea intra pe parcela lui prin intrarea din spate,dar accesul in camerele lui se face prin portiunea de teren a soacrei mele,pe care si-a ridicat si holul si baia,neavind act de proprietate pe ele.acum,dezbatindu-se mostenirea,unchiul nostru nu vrea sa cedeze,spune ca acolo e casa lui,si el va intra mereu pe acolo.isi baga masina in curtea noastra,si chiar in seara asta au fost niste discutii,deoarece sotul meu a parcat masina in spate,si nu i-a lasat loc si lui sa parcheze.a inceput cu amenintari....a sarit la bataie...sotul meu nu a vrut sa-l loveasca,deoarece este cadru militar si nu vrea probleme la serviciu.intrebarea mea este:are dreptul sa intre in curtea nostra,daca nu are nici un act de proprietate?va multumesc.

Post Reply