Buna ziua
Am un proces pentru pensie alimentara intentat de sotie.
Avem un credit la banca pentru un apartament (credit ipotecar cu 320 euro pe luna).
In contract figuram 50%-50% fiecare.
Pentru a plati mai usor la banca il avem inchiriat 250Euro/luna iar eu stau cu chirie unde platesc 120 Euro.
Acest lucru este doar temporar.
Sotia a ramas acasa la mama soacra cu doi copii.
As vrea sa stiu daca la stabilirea pensiei alimentare se scade din venitul meu de 2000 ron 50% din rata de la banca,
adica 2.000 ron-160 euro=baza de calcul pentru 33% pensie alimentara
Nu am alta locuinta proprietate personala.
Pana sa iau apartamentul am avut inainte de casatorie o garsoniera (20000 euro in 2007) pe care am vandut-o
pentru a da avansul la apartamentul in valoarea de 72.000 in 2007.
Consider ca in primul rand trebuie sa platesc la banca si apoi sa dau pensie alimentara.
Nu mai am posibilitatea sa fac un alt credit
Va multumesc
pensie alimentara
Re: pensie alimentara
Prioritatile sint TOCMAI INVERSE adica = prima data copii = hrana,conditii bune gradinita scoala,imbracaminte etc si apoi pe locul DOI - vine - apartamentul...Asa ,,altfel,,,nu va casatoreati,,nu facea-ti COPII si avea-ti o singura prioritate - imobilul..Acum daca asa a-ti gindit ,hotarit,,nu a-ti intrebat pe nimeni,,consultatii etc,,,,suportati -PRIORITATILE LOGICE SI NORMALE = 1. - copii,,si 2 . = apartamentul,masina,,mobila,garajul etc..De aceea sintem pe pamint - unde nu stim,,,sa intrebam = parintii,strainii,,vecinii,,,prietenii mai in virsta/mai cu experienta = Care sint domnilor prioritatile in viata ??? Prima data ma insor,,fac 1 - 3 copii si apoi ma ingrijesc de = serviciul meu,daca am, de casa mea daca am sau nu,,mobila,,masina etc ??? etc ...