Ce inseamna intervenient fortat??

Asigurari de bunuri si persoane
Post Reply
amzulescucatalin

Ce inseamna intervenient fortat??

Post by amzulescucatalin » 27 Aug 2010, 12:52

Acum cateva zile am primit o citatie prin care sunt chemat in instanta in calitate de intervenient fortat(habar nu am ce este ..) acum 1 an am fost implicat intr-un accident din care am iesit eu vinovat , iam dat asigurarea(am platit amenda) totul a fost bine , pana cand mi-a venit citatia acasa ..Ardaf a suportat cheltuieli de 3110 lei asiguratului casco iar ardaf a primit de la asiguratorul meu (alianz tiariac) doar 2210 lei si acuma sa inteleg ca ardaf a dat in judecata alianz pentru recuperarea sumei de 850 lei plus penalizari si m-a bagat si pe mine in proces ca intervenient fortat ...nu am cum sa ajung la proces(nu am bani,mai ales daca imi trebuie si avocat,sunt student nu am nici un venit) e la bucuresti , ce mi se poate intampla?? ce pot sa fac ?? in cel mai rau caz ce poate sa-mi faca daca nu ma prezint ? poate sa ma puna sa platesc eu acei 850 lei plus penalizari ?? sper sa nu ma trezesc cu politia la mine la usa sa ma ridice ca pe un infractor ...sunt putin speriat..nu am avut deaface niciodata cu chestii deastea... :cry: :cry: In citatie scrie : Ardaf=reclamant.....Alianz=parat....Eu=intervenient . Masina pe care am conduso a fost pe firma asigurarea fiind incheiata de o alta persoana ,,,am auzit ca asigurarea trebuie incheiata de catre proprietarul masini altfel nu este valabil(aha am auzit desi eu nu cred asta) ,,astept pareri sfaturi ,,,va multumesc. daca nu asist la proces ,,ma instiinteaza cu ceea ce sa decis ??? adica daca trebuie sa platesc ceva...

angel

Re: Ce inseamna intervenient fortat??

Post by angel » 28 Aug 2010, 00:02

stati linistit...se "cearta"asigurarile intre ele si de aceea va citeaza si pe dvs,caci asta este procedura...puteti sa nu va prezentati.

amzulescucatalin

Re: Ce inseamna intervenient fortat??

Post by amzulescucatalin » 31 Aug 2010, 16:04

va multumesc pentru raspuns..

Post Reply