Buna ziua, o sa va relatez pe scurt ce s-a intamplat si daca cineva ma poate ajuta ii multumesc de pe acum
Un angajat al societatii, avand functia de conducator auto, incaseaza suma de bani aferenta unui transport de la client dar nu o depune la caseria societatii. Isi da demisia si pleaca. Cand este intrebat de suma respectiva, recunoaste ca intr-adevar el a ridicat-o, doar ca a uitat sa o lase la caserie si a uitat-o in camion, de unde a disparut. Acum... intrebarea mea este urmatoare: ce masuri pot lua tinand cont ca in Fisa postului nu este trecut nici la atributii si nici la responsabilitati incasarea banilor de la clienti de catre soferi.
Ce pot face pentru ca societatea sa recupereze suma de bani? Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Va multumesc in ca odata
o rugaminte......
Re: o rugaminte......
Da' altceva,gen factura/chitanta a semnat... a fost intocmita factura pe numele lui ca si delegat, cu chitanta aferenta,sau doar i-a incasat in baza unei facturi emise anterior?!...
banii i-a preluat pe semnatura. Am si declaratia fostului sofer in care recunoaste ca el a luat banii, doar ca a uitat sa ii predea la caserie si i-a uitat in masina cu care a fost plecat
In primul rand ii multumesc lui angel pentru ca a incercat sa ma ajute. Conducatorul auto a adus banii care trebuia sa ii predea societatii.Deci..... s-a rezolvat.
Multumesc si :
pentru ca e vineri si dupa o saptamana de munca cred ca meritam
Multumesc si :

smill wrote:In primul rand ii multumesc lui angel pentru ca a incercat sa ma ajute. Conducatorul auto a adus banii care trebuia sa ii predea societatii.Deci..... s-a rezolvat.
Multumesc si :![]()
pentru ca e vineri si dupa o saptamana de munca cred ca meritam

multumim Smill, un weekend frumos si tie!
si