ajutor

Discutii privind procedura civila
Post Reply
mikira 2002

ajutor

Post by mikira 2002 » 12 Aug 2010, 14:18

Buna ziua,
Am si eu o problema la care sper s-a gasesc rezolvare cu ajutorul dumneavoastra.
Am fost admnistrator la o societate comerciala am achizitionat un chiosc (florarie) pe numele meu (persoana fizica), am obtinut autorizatie de constructie si toate celelalte avize care trebuiau ca s-a pot functiona in legalitate dar toate astea sunt obtinute pe persona juritica, adica pe numele societati la care eram administrator.
Din anumite divergente nu mai sunt administrator la aceea societate si m-am trezit in prezent ca toate actele mele de functionare sunt pe numele societatii comerciale.
Acum m-am inregistrat ca PFA dar nu stiu cum s-a fac ca sa pot trece autorizatia de constructie, precum si celelalte acte pe PFA de pe numele societatii unde am fost administrator,a se lua in calcul ca nu pot obtine nimic de la fosta societate, deoarece asociat la acea societate este soacramea care nu vrea s-a imi de-a nimic, nuci macar o semnatura.
Va multumesc anticipat,
P.S. Astept urgent raspuns :wall:

razman

Re: ajutor

Post by razman » 12 Aug 2010, 14:39

In ceea ce priveste avizele de functionare DSP, DSV, APM si ITM, sunteti in regula, deoarece atunci cand ati fost autorizata ca PFA cu loc de functionare in spatiul in cauza, proprietatea dumneavoastra, a fost depusa pe langa cererea de inregistrare ca PFA si aceea pentru fisc si declaratia pe proprie raspundere formular 11-10-167 prin care declarati ca indepliniti conditiile de functionare.
In ceea ce priveste autorizatia de construire, aceasta nu poate fi transferata pe numele dumneavoastra, persoana juridica fiind aceea care a obtinut o, banuiesc ca si cu acordul dumneavoastra expres (altfel nu mi explic cum). Oricum, in aceasta problema mai trebuie sa ne dati detalii pentru a putea primi un raspuns corect.

Post Reply