problema parcare

Discutii privind procedura civila
Post Reply
istoricu

problema parcare

Post by istoricu » 05 Aug 2010, 13:15

buna ziua, nu stiu daca am postat unde trebuie, daca nu ii rog pe admini. sa schimbe postul acolo unde ii e locul.

am nevoie de un sfat din punct de vedere juridic in privinta parcarii de resedinta. cum se pune problema: am un loc de parcare pe care il platesc din 2007 la domiciliul actual, loc de parcare pe care l-am obtinut in urma unui contract de comodat pe masina de la firma, totul ok, platit 2007,2008,2009,2010. in august 2010 m-am dus sa trec masina proprietate personala in locul celei de serviciu... si surpriza, nu pot sa fac acest lucru deoarece nu am talonul si buletinul la adresa unde am locul de parcare. Mentionez ca in buletin am alta adresa, dar in dosarul intocmit in vederea obtinerii locului de parcare am o adresa de la asociatia de proprietari in care se arata ca eu locuiesc la acea adresa, si pe baza acestei hartii am primit locul de parcare.

la cererea mea mi s-a spus ca nu mai pot sa beneficiez de locul de parcare in urma HCGMB 124/2008 modificata prin HCGMB privind modificarea art 9 din anexa 3 / 27.03.2009

In HCGMB 124/2008 se stipuleaza la art 9 pct d
:d) se pot atribui locuri in parcajele de resedinta numai pentru
autovehiculele care au prevazuta in certificatul de inmatriculare adresa
respectiva.

iar in modificare apare:
"se pot atribui numai persoanelor care domiciliaza in imobilul respectiv"

ori, dupa mine, nu sunt obligat sa am in buletin adresa unde locuiesc(cred!?) ci numai sa dovedesc, printr-o alta hartie daca e cazul, ca intradevar domiciliul meu conventional, si nu legal, este la adresa unde parchez masina. In modificare nu apare obligativitatea concordantei dintre buletin /talon cu adresa de parcare, ci numai ca am domiciliul acolo.Intrebare; se poate face ceva fara sa ma apuc acum sa schimb buletinul si talonul? am oroare de birocratia noastra.

angel

Re: problema parcare

Post by angel » 06 Aug 2010, 00:07

de regula sectorul 4,are problema asta...primaria 4,face astfel de fite...

daca nu cunoasteti pe nimeni acolo..la serviciul parcari :grin: , mai bine va schimbati ci-ul...ca-n veci n-o sa vi-l dea...ba mai mult decat atat, abia asteapta sa-l dea altuia :wink: care are ci-ul la adresa respectiva...sau incercati sa luati locul pe numele altei persoane care locuieste la aceeasi adresa cu dvs...si asa merge...daca auto este pe numele dvs, de ex.puteti lua pe numele sotiei/mamei/sorei etc... locul de parcare...

istoricu

Re: problema parcare

Post by istoricu » 06 Aug 2010, 09:50

nu asta e problema neaparat, ci cum e formulata modificarea punctului d, adica domiciliul sa fie la adresa de parcare, problema mea este ca nicaieri nu se specifica concordanta datelor din CI cu cele ale locului de parcare, ei interpreteaza ca toate trebuie sa fie la un loc, dar domiciliul meu conventional este la adresa de parcare, oricum o sa imi schimb toate hartiile, ca loc de parcare gasesti foarte rar in bucuresti. Legile din tarisoara asta sunt facute in asa fel incat fiecare citeste la fel da' interpreteaza cum ii convine.

O sa incerc sa fac o scrisoare catre biroul juridic al primariei in care o sa le expun problema si sa vad ce raspuns imi dau ei. asta in timp ce imi schimb deja ci si talonul si carnetul si toate celelalte care decurg din chestia asta :mad:

Post Reply