o problema mai delicata,cer ajutor...

Familiei
Post Reply
maryusuku

o problema mai delicata,cer ajutor...

Post by maryusuku » 02 Aug 2010, 22:18

salutare tuturor!
problema este mai mult a surorii mele,dar nu mai are net....
ea impreuna cu sotul au luat acum 2 ani un apartament cu un imprumut bancar...,fara asigurare de viata;luna trecuta sotul ei a suferit un accident si a decedat.....si a ramas singura cu un copil de 1 an si 4 luni....
e normal sa faca banca contract fara asigurare de viata?
nu se poate face nimic?
daca face succesiunea si nu are pe cartea de munk suma necesara pt a plati creditul,ii ia apartamentul?
nu poate obtine nimic de la banca?
si...daca suma nu acopera valoarea apartamentului,au dreptul sa ia si alte bunuri?nu e abuz?
astept orice sfat,multumesc frumos!

angel

Re: o problema mai delicata,cer ajutor...

Post by angel » 04 Aug 2010, 00:50

e normal..sunt conditiile de creditare ale bancii..aceasta a fost o banca care n-a recurs la acea asigurare de viata...oricum are bunul ipotecat in favoarea ei,(sau nu?! a garanatat cu imobilul ce urma a-l cumpara?eu asa cred...ca da...) daca sora nu mai plateste ratele o evacueaza si scoate ap., la vanzare...fara nici cea mai mica scrupula...daca banca nu se indestuleaza, prin executorul judecatoresc, poate scoate si alte bunuri...si e perfect legal :mrgreen:
sa incerce o recreditare...
sau poate ca banca ai va cere doi giranti daca sora dvs n-are pe cartea de munca o suma care sa poata garanta bancii ca are de unde plati ratele...

sorry...
condoleante si mult succes!
stiu, e urat,dar...trebuie sa fie pregatita pentru orice...

Post Reply