mandatar pt divort si intampinare

Familiei
Post Reply
hella

mandatar pt divort si intampinare

Post by hella » 29 Jul 2010, 12:06

Buna ziua, am si eu 2 intrebari la care sper sa imi puteti raspunde.
Sunt casatorita din 2006 si avem un copil de 1 an. Am depus inaintarea de divort din culpa comuna. Sotul este de acord cu toate cerintele, dar lucreaza in strainatate si nu poate fi prezent cand s-a fixat infatisarea. As putea semna eu si pt el daca mi-ar face o imputernicire la notar in care sa specifice tot ce e necesar? Si daca el e de acord cu divortul si toate solicitarile (incredintarea minorei catre mama si plata pensiei alimentare), este totusi obligat sa depuna o intampinare?

angel

Re: mandatar pt divort si intampinare

Post by angel » 29 Jul 2010, 23:22

din culpa comuna, vreti sa spuneti ca este cu acordul partilor?daca este divort in acord, sotul trebuie sa se prezinte personal la un termen de judecata si sa act instanta de asta(insa cu un copil minor, nu aveti cum sa intorduceti cerere de desfacere a casatoriei in comun acord...pe legislatia in vigoare, insa exista un proiect de lege, care modifica acest lucru)...nu va poate mandata pe dvs in acest sens...si pe nimeni altcineva, decat doar sa-l reprezinte in procesul de divort...

nu este obligat sa depuna intampinare...acesta este und rept si nu o obligatie...daca vrea bine, daca nu...n-o depune...intampinare este practic apararea lui in calitate de parat in ceea ce priveste cererea dvs de chemare in judecata ca si reclamant...dar daca este de acord cu divortul n-are rost s-o depuna...

Post Reply