vulpacris wrote:
Asa ca te las sa ii iei banii ingerasului cu cornite, ca are de unde sa dea, doar se lauda ca este un pradator nemaipomenit.
Eu, ca un biet si amarat justitiabil, o sa incerc sa opun cat de cat rezistenta, macar pentru ca sa poti justifica onorariul exorbitant pe care o sa il ceri de la asa-zisul ingeras, care din negru ce era, doar s-a albit cu vopsea, si si-a ascuns coada.
Unde si cand m-ai prins !? ... si afirmatia ca o sa arat ca un soricel este total falsa, ca, si fara blana (pe caldurile astea chiar prinde bine ), si fara aripi, tot ca o vulpe o sa arat, sau crezi ca degeaba am fost numit vulpe-zburatoare, si nu liliac ?!
Dar tu, in mod sigur o sa semeni cu un pui jumulit, bun de bagat in oala, ca nu mai poti sa-ti dai seama daca esti vultur, sau doar un pui urat de gaina, cand nu mai ai pene.
vulpe,

da' eu n-am nevoie de avocat,ca ma apar singura
si uite asa Agenduto

se pare ca ai ramas fara clientii de noi
vulpe, da' de unde stii tu ca eu m-am vopsit ca mi-am ascuns si coada, ha?tot insinuezi c-as fi un inger cu cornite=diavol....nu-i frumos

poate diavolita...

...da' nu-i asa...eu sunt un ingeras-vultur pur
si, mi-l tot postezi, pe vulturul acela chelios...cred ca tot stand ascunsa,de teama ca voi pune gheara pe tine, evident...ti s-a facut foame, si ai inceput sa vezi numai pui jumuliti si gata de bagat in oala...si pentru ca n-ajungi la ei, zici ca-s...urati
da' eu nu ma las indusa in eroare...neee
tare ai vrea sa ma vezi tu jumulita asa, si urata...ca sa-ti potolesti foamea,fara sanse insa...
si uite, de la mine...ia cu praji

ca sa te mai indulcesti putintel asa, ca pana la pui jumuliti mai e cale lunga...si ca sa nu te gasesc mort de inanitie prin tufisul in care tocmai ce te vad ascuns,caci altminteri raman fara adversar in lupta prin abandon...si nu vreau...ca eu sunt ingeras-vultur sadea,si-mi place sa castig lupta onorabil.

..asta-i pentru mine.

...ca-mi vine sa ma pup cand stiu ca am o lupa ca si castigata...
si...tot soricel o sa ramai ca n-ai cum fi o vulpe zburatoare, fara aripi
si de prins, te-am prins, doar ca tu nu-ti dai seama...doar sa intind ciocul si gata esti...ti-ai cam pierdut vigilenta vulpe...nu-ti prea mai simti dusmanul care-ti sta in coaste