vreau sa obtin drepturile de tata si stabilirea paternitatii

Familiei
Post Reply
mitzaclick

vreau sa obtin drepturile de tata si stabilirea paternitatii

Post by mitzaclick » 16 Jul 2010, 22:52

buna seara ma numesc mihai si am 24 ani.Sunt un pic cam disperat si va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi . In urma cu 3 ani jumate am cunoscut o fata si am avut o relatie de concubinaj cu ea in acest timp am facut o fetita care are acum 1 an si 8 luni. problema e ca mama este casatorita inca si si pe certificat nu sunt tatal ei. Ea a luat copilul si a fugit acum trei saptamani. la fostul prieten (sotul ei cu care mai are un copil). ele au locuit cu mine tot acest timp iar eu sunt tatal adevarat al fetitei. ce ar trebui sa fac in instanta sa obtin cat mai multe drepturi asupra copilului meu? Pe ce dovezi ar trebui sa ma bazez? martori? filmari ? poze? au vreo importanta in instanta ? VA ROG SA MA INDRUMATI !!!!! Mai precizez ca SOTUL EI NU ARE UN CAZIER CURAT ESTE JUDECAT PENTRU OMOR DIN CULPA SI ARE UN ANTURAJ COMPROMITATOR. nu ma pot impaca cu ideea ca el este pe certificat tatal fetitei mele. Ea nu detine o locuinta iar tatal ei nu o primeste in casa. Mie teama ca din orgoliul ei sa nu pateasca ceva copilul.

Post Reply