Lamurire

Discutii privind raporturile de Drept Comercial
Post Reply
Com George

Lamurire

Post by Com George » 09 Jul 2010, 20:43

As dori sa fiu lamurit in privinta unui drept in cadrul unei societati comerciale (SRL)si anume:
De curand (07.07.2010 - data la care a esit rezolutia la decizia asociatului unic pentru schimbarea administratorului si asociatului unic) am depus actele de preluarea la care s-a cerut dupa noua lege privind cesionarea firmei, la care eu vin cu intrebarile la ce se intampla in cele 30 de zile prevazute in lege pana la finalizarea tuturor actelor:
- La cat timp dupa iesirea rezolutiei se depun si restul actelor (act constitutiv, certificat, etc.)
- Care dintre cei doi administratori si respectiv asociat unuic, mai poate semna acte (contracte, facturi,etc.) . Cel nou sau cel vechi?
- Ce responsabilitate mai are cel vechi si cat timp?
- Cu ce mai este tras la raspundere administratorul vechi?

Com George

Re: Lamurire

Post by Com George » 12 Jul 2010, 15:04

In urma situatiei de rigoare, pot semna un contract cu externul fara ca aceasta semnatura sa-l afecteze pe fostul Asociat (unic) intr-un fel anume?
Com George wrote:As dori sa fiu lamurit in privinta unui drept in cadrul unei societati comerciale (SRL)si anume:
De curand (07.07.2010 - data la care a esit rezolutia la decizia asociatului unic pentru schimbarea administratorului si asociatului unic) am depus actele de preluarea la care s-a cerut dupa noua lege privind cesionarea firmei, la care eu vin cu intrebarile la ce se intampla in cele 30 de zile prevazute in lege pana la finalizarea tuturor actelor:
- La cat timp dupa iesirea rezolutiei se depun si restul actelor (act constitutiv, certificat, etc.)
- Care dintre cei doi administratori si respectiv asociat unuic, mai poate semna acte (contracte, facturi,etc.) . Cel nou sau cel vechi?
- Ce responsabilitate mai are cel vechi si cat timp?
- Cu ce mai este tras la raspundere administratorul vechi?

Post Reply