Rog ajutor de specialitate! Astept un avocat interesat!
Rog ajutor de specialitate! Astept un avocat interesat!
In urma cu 18 luni, in urma unei (sesizari, ar zice politia), 3 neni in prezenta unui mandat de perchezitie domiciliara, a venit la mine in "vizita", unde in urma unui proces verbal, au ridicat in scop de analiza si expertiza tehnico-stiintifica cca. 1100 de dvd-uri. Dupa doar 6 luni, am primit o ordonanta de urgenta de la doamna procuroare (care a instrumentat cazul) in care era specificat ca respectivele discuri NU au facut obiectul infractiunii, DAR, unde atat unitatea centrala cu sigiliul MIRA (pe atunci) seria **** si DOAR (atentie!) 7 dintre discuri au fost distruse (de ce, astea 7, chiar nu stiu...?!). Se da neinceperea urmaririi penale, se trece apo la o amenda administratica in valoare de cca. 1100 ron, insa se mentioneaza clar ca cele 1000 de discuri trebuiesc returnate. Astept si ziua de astazi sa se intample... Cui trebuie sa ma adresez? Se poate "reanaliza" dosarul defavorabil mie? Intreb pentru ca ma astept ca pe niste neni sa-i deranjeze cererea mea de restituire a bunurilor! Exista o schita de evaluare a bunurilor, avand in vedere ca pe-acolo pe undeva erau si dvd-urile de la nunta mea? In situatia in care, sa zicem, cei care au obligatia sa raspunda de ele, nu le mai "gasesc", pot cere o despagubire? Un avocat bun (care sa-l intereseze)? Multumesc!