Buna ziua,
Am o mare problema! Am depus plangere la Parchet improtriva unei rude care este avocat care ne hartuia si ameninta telefonic si care pretinde ca acum 10 ani a dat niste bani unei persoane pe care a cunoscut-o prin intermediul sotului meu.
Este adevarat ca sotul meu i-a facut cunostinta cu o persoana care pretindea ca-i procuror si ca o poate ajuta cu mutarea dintr-un penitenciar in altul pe fratele doamnei inchis pentru LCM; insa nu stie nimic despre banii pe care doamna avocat i-ar fi dat acestuia si nici nu exista vreun act semnat.
Treaba este ca noi am depus plangere impotriva ei la Parchet ca ne suna sa-i dam banii respectivi despre care nu stim ca s-ar fi dat. In plus a venit insotita de 3 cetateni romi (recuperatori cred) undeva intr-un loc public unde sotul meu isi desfasoara activitatea si a lasat impresia de amenintare gen: o sa vezi tu.
Este socant ca dna procuror care a anchetat cazul a scos-o basma curata pe dna avocat pe motivul ca nu se intrunesc elementele materiale ale infractiunii de amenintare si i-a intocmit sotului meu dosar penal pentru inselaciune. In baza a ce? Nu s-ar fi prescris in 8-10 ani daca s-ar fi intamplat asa? Ca sa fie amenintare trebuie intai sa te bata mar? sa te taie? sa te tavaleasca? sa te omoare?
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Nu stiu ce sa fac. Am impresia ca au functionat cunostintele si pilele dnei avocat si nu dreptatea !.
Multumesc anticipat
Se mai poate depune plangere pentru inselaciune dupa 10 ani?