neprezentare la al doilea termen...
neprezentare la al doilea termen...
buna ziua....sunt implicat ca parat intrun proces civil...la primul termen am solicitat amanarea pt angajarea unui aparator....mi sa aprobat si sa hotarat un alt termen care nu mia fost instiintat prin citatie ci doar verbal...la primul termen...din motive personale nu pot sa ajung nici la al doilkea termen...si nici nu am avut timp sa angajez un avocat....ca urmare daca nu ma prezint la acest al 2-lea termen...procesul se amana....sau se judeca in lipsa mea?...partea adversa sia rezervat dreptul sa se judece procesul in lipsa....va rog o parere...va multumesc
Re: neprezentare la al doilea termen...
Deci, la cum sunt termenele, daca mi zici ca nu ai avut timp sa ti angajezi aparator ...NU TE CRED....
Daca partea, personal sau prin reprezentant, a fost prezenta, termenul se considera in cunostinta si nu se mai comunica prin citatie.
Nu se mai da nici un termen. Daca nu se invoca ceva exceptii din oficiu, se face fondul si gata.
Daca partea, personal sau prin reprezentant, a fost prezenta, termenul se considera in cunostinta si nu se mai comunica prin citatie.
Nu se mai da nici un termen. Daca nu se invoca ceva exceptii din oficiu, se face fondul si gata.