divort cu incredintare minori

Familiei
Post Reply
alistef33

divort cu incredintare minori

Post by alistef33 » 26 May 2010, 00:12

Ce sanse am sa obtin custodia celor doi minori in urma divortului, in conditiile in care locuiesc intr-o garsoniera inchiriata si momentan sunt somera? Mentionez ca eu am avut grija de cei doi copii pana cand au implinit varsta de doi ani. In acest timp tatal lucra (avea un salariu destul de bun) dar isi petrecea noptile prin carciumi si era tot timpul scandal in casa. In urma cu cateva luni s-au facut restructurari la locul de munca si am intrat in somaj. De atunci sunt mai tot timpul pe la interviuri, probe de lucru. Neintelegerile dintre noi s-au agravat si consider ca este in interesul copiilor sa ne despartim pentru a nu mai participa la toate aceste certuri. Am sprijinul parintilor mei care locuiesc la tara in conditii destul de bune la 25 Km de oras. Dar si sotul meu are o situatie materiala destul de buna si in acelasi timp un loc de munca bine platit.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Cu ce probe sa dovedesc ca sotul meu ne abuzeaza si pe mine si pe copii, cand acest lucru se petrece intre patru pereti, fara martori?

angel

Re: divort cu incredintare minori

Post by angel » 27 May 2010, 00:37

ce varste au copii acum?
incercati sa va gasiti totusi un loc de munca.daca aveti si sprijinul parintilor, foarte bine.Acestia pot declara ca va ofera spatiul de locuit...tot ei sunt cei care pot si martori in procesul de divort.
in actiune se va scrie, caci relatiile dintre dvs si sot, sunt grav si iremediabil vatamate...puteti detalia si motivele...daca n-aveti alte dovezi de adus...acestea sunt motivele de divrot...insa, poate ca ar fi mai bine sa incercat sa va rezolvati disensiunile,si sa va impacati cu sotul,de dragul celor mici...

alistef33

Post by alistef33 » 27 May 2010, 08:24

Nu cred ca mai este posibila o impacare. Omul are probleme psihice. A mai fost casatorit iar la divort sotia a depus o proba in acest sens. (nu stiu concret despre ce este vorba). Cert este ca aceasta boala necesita un tratament indelungat iar eu de cand l-am cunoscut nu l-am vazut luind ceva. In plus este un mare consumator de bauturi alcoolice. Copiii au 3 si respectiv 5 ani.

angel

Post by angel » 27 May 2010, 23:19

la varste asa mici, de regula minorii sunt incredintati mamei.
incercati sa sa procurati si dvs actul doveditor al bolii psihice de care sufera soptul dvs., asta v-ar ajuta f mult, atat la divort cat si la incredintarea minorilor....poate puteti afla de la fost sotie, unde a fost internat..etc...etc..deci, cautati orice proba care atesta faptul ca are probleme atat etilice cat si psihice.
succes!

Post Reply