este vorba de un srl cu asociat unic care a decedat - mostenitorii nu se inteleg, nu doresc continuarea activitatii societatii (amandoi locuiesc in strainatate). Tribunalul pronunta dizolvarea societatii, iar sentinta ramane irevocabila prin nerecurare.
ORC refuza publicarea sentintei pana ce nu se numeste si un lichidator ca sa publice sentinta de dizolvare si numirea lichidatorului deodata (?!). Nu am primit un refuz scris pentru ca inca nu am formulat cererea de publicare in scris, dar cred ca asta trebuie sa fac pentru ca este o practica contrara legii.
O data cu dizolvarea s-a cerut in instanta si numirea lichidatorului, insa aceasta a doua cerere a fost respinsa ca prematura la acel moment.
unde trebuie sa facuta cererea de numire a lichidatorului - la ORC (judecator delegat) sau la instanta? Repet ca mostenitorii nu se inteleg si unul aduce tot felul de acuze si are tot timpul suspiciuni cu privire la celalalt - astfel incat acest din urma mostenitor vrea sa lase totul la aprecierea instantei (numire aleatorie).
Cererea o face mostenitorul interesat sau administratorul societatii si impotriva cui? a celuilalt mostenitor?
nu imi va cere instanta dovada ca am publicat sentinta de dizolvare in monitor si ca a trecut termenul de recurs de 30 de zile
Multumesc anticipat pentru solutia salvatoare