Plangere?

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
anomy

Plangere?

Post by anomy » 28 Apr 2010, 21:43

Buna seara.Va rog spunetimi daca la aceste dovezi se poate da inceperea urmariri penale,este vorba de C.L.F.F. X.care a eliberat o serie de raspunsuri aberante spun ieu genul 2300+300=2800,un T.P.este conform cu hotararea de validare desi pe hotarare apar 1400mp.extravilan iar pe T.P.1900mp.intravilan in registru agricol persoana respectiva aparte doar cu 1300mp.teren total in perioada 1986-1991-1997 raspunsuri de genul in perioada 1971-1974 subsemnatul figura cu 2800mp.din care 2500mp fanete si 300mp curti conform adeverintei din 1971 pe care apare 2300mp.fanete si 300mp curti si multe altele am spicuit cateva din ele pare incredibil dar este adevarat am depus plangere pentru fals in inscrisuri oficiale ,si uz de fals ,tinand cont ca traim in Romania am vreo sansa ce spuneti .Astept un raspuns :wall: :scrie:

dusterXXX

Re: Plangere?

Post by dusterXXX » 07 May 2010, 09:31

pe cine ai indicat ca făptuitori? poate au murit de mult şi nu le mai poţi face nimic.
sau te gândeşti la o plângere in rem, şi fie ce-o fi, ...

anomy

Re: Plangere?

Post by anomy » 07 May 2010, 22:12

Buna seara.Nu au murit sunt in viata si se bucura de bunul altuia ,daca persoana care are acest T.P. a decedat mostenitori au incercat prin aceleasi mijloace sa faca acelasi lucru deoarece in anul 2008 au scos si o adeverinta de cadstru cu date false fara declarati de buna vecinatate ,fara sa respecte T.P. ca vecinatati fara sa respecte hotararea de validare,fara sa respecte acte primare ,si mai grav au semnat declaratie pe propria raspundere. :wall: Sper ca am fost inteles.

Post Reply