Aceste persoane au dreptul de a incheia contracte emite chitante in temeiul contractelor de avocat?
Un amic de-al meu a incheiat un contr cu un avocat constitutional, i-a achitat 1500 lei pt reprezentare intr-un proces, i-a luat actele in original, nu-i mai raspunde la telefin la mailuri. Omu a facut plangere la politie ca a fost inselat si ca i-a fost prezentat o legitimatie de avocat cu toate ca la baroul Bihor nu apare ca avocat.
Politia de cca 10 luni nu l-a mai contactat. Exercita omu o profesie fara sa aiba drept ori ba? e valabila chitanta redactata la computer si semnata si stampilata de "avocat"? Cum isi poate recupera suma si nu numai despagubiri ca a pierdut procesul?
Avocat constitutional
Re: Avocat constitutional
Cine nu casca ochii, casca buzunarul....ca era av. constitutional sau nu asta nu stim si nici nu ne intereseaza. Pana una alta paguba e paguba...si nu cred ca mai vede vreun ban back. Imi pare rau !
Re: Avocat constitutional
amicul dvs trebuie sa mearga la politie sa se intereseze de soarta dosarului, sa vada la ambele barouri daca acel avocat e pe una din cele doua liste de avocati, sa-i ia adresa si sa i-o comunice politiei, daca lor le e greu sa-l gaseasca.demonica wrote:Aceste persoane au dreptul de a incheia contracte emite chitante in temeiul contractelor de avocat?
Un amic de-al meu a incheiat un contr cu un avocat constitutional, i-a achitat 1500 lei pt reprezentare intr-un proces, i-a luat actele in original, nu-i mai raspunde la telefin la mailuri. Omu a facut plangere la politie ca a fost inselat si ca i-a fost prezentat o legitimatie de avocat cu toate ca la baroul Bihor nu apare ca avocat.
Politia de cca 10 luni nu l-a mai contactat. Exercita omu o profesie fara sa aiba drept ori ba? e valabila chitanta redactata la computer si semnata si stampilata de "avocat"? Cum isi poate recupera suma si nu numai despagubiri ca a pierdut procesul?