custodie copil

Familiei
Post Reply
mamika32

custodie copil

Post by mamika32 » 21 Apr 2010, 16:40

Buna ziua.Am 23 de ani si m-am separat de sotul meu acum o luna.Am intentat proces pt custodie mi-a venit citatia si pe 12 mai am primul termen.am locuit cu sotul in Piatra Neamt si mi_a fost transferat dosarul de catre avocat in Botosani unde locuiesc acum.este necesar sa_mi angajez un avocat acum?am sanse sa castig custodia completa a copilului acesta fii in varsta de trei luni.poate el sa_mi ia copilul aducand martori mincinosi?va rog sa_mi raspundeti.multumesc.

angel

Re: custodie copil

Post by angel » 21 Apr 2010, 17:24

mamika32 wrote:Buna ziua.Am 23 de ani si m-am separat de sotul meu acum o luna.Am intentat proces pt custodie mi-a venit citatia si pe 12 mai am primul termen.am locuit cu sotul in Piatra Neamt si mi_a fost transferat dosarul de catre avocat in Botosani unde locuiesc acum.este necesar sa_mi angajez un avocat acum?am sanse sa castig custodia completa a copilului acesta fii in varsta de trei luni.poate el sa_mi ia copilul aducand martori mincinosi?va rog sa_mi raspundeti.multumesc.
Tinand cont de faptul ca bebelusul are doar 3 luni, cu siguranta ca instanta vi-l va incredinta DVS, intrucat la aceasta varsta,are nevoie de DVs existand si posibilitatea chiar sa-l si alaptati...
Faptul ca ati parasit dimiciliul conjugal, are relvanta in motivele de desfacere a casatoriei si nu in ceea ce priveste incredintarea minorului/ei.
Instanta la incredintarea minorului/ei are in vedere interesele acestuia...DVS.trebuie sa dovediti faptul ca aveti un domiciliu si o sursa de venit...
Ar trebui sa va angajati un aparator...de preferat unul care sa accepte sa-i platiti onorariul la termen :wink:
Sa va traiasca bebe ,sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
Mult succes va doresc!

Post Reply