dilema

Discutii privind procedura civila
Post Reply
diarux1

dilema

Post by diarux1 » 20 Apr 2010, 18:06

Buna ziua ,d na avocat .Multumesc pt oportunitati ,dar va rog explicati mi cum trebuie procedat . De lucrat ,e cu acte !Dar trebuie stiut mai multe date ,cu siguranta ...Nu am cum afla ,nu ne povestim ce facem in timpul liber ,iar de sunat ,suna f f f rar !Deci ,caut o varianta ajutatoare si sigura ! Va multumesc pt timpul acordat . Astept rasp de la d voastra .

angel

Re: dilema

Post by angel » 20 Apr 2010, 18:45

diarux1 wrote:Buna ziua ,d na avocat .Multumesc pt oportunitati ,dar va rog explicati mi cum trebuie procedat . De lucrat ,e cu acte !Dar trebuie stiut mai multe date ,cu siguranta ...Nu am cum afla ,nu ne povestim ce facem in timpul liber ,iar de sunat ,suna f f f rar !Deci ,caut o varianta ajutatoare si sigura ! Va multumesc pt timpul acordat . Astept rasp de la d voastra .
:roll:
Da' DVS cui va adresati practic? :roll:

dilema, dilema da'... sa stim si noi :mrgreen:

agenda

Post by agenda » 20 Apr 2010, 22:08

angel wrote:
diarux1 wrote:Buna ziua ,d na avocat .Multumesc pt oportunitati ,dar va rog explicati mi cum trebuie procedat . De lucrat ,e cu acte !Dar trebuie stiut mai multe date ,cu siguranta ...Nu am cum afla ,nu ne povestim ce facem in timpul liber ,iar de sunat ,suna f f f rar !Deci ,caut o varianta ajutatoare si sigura ! Va multumesc pt timpul acordat . Astept rasp de la d voastra .

curioaso! :grin:

angel

Post by angel » 20 Apr 2010, 22:35

agenda wrote:
angel wrote:

curioaso! :grin:
chiar ca...si mai si "zambesc" pe la toata lumea pe for, ca doar mi-am luat supraveghetori,ca-s eliberata sub control judiciar :grin:
dar, tu Agenduto intelegi ceva din acest post pe care-l vezi singur,daca nu faci cercetari sa-l coroborezi cu altele?
si, unii oameni chiar n-au simtul umorului...pacat. :mrgreen:

agenda

Post by agenda » 20 Apr 2010, 22:42

e lasa...hai sa vedem dupa cate postari va gasi optiunea "raspunde" :-D

angel

Post by angel » 20 Apr 2010, 22:44

agenda wrote:e lasa...hai sa vedem dupa cate postari va gasi optiunea "raspunde" :-D
buna asta... :crizaderas: :crizaderas:

Post Reply