Cazier in caz de furt
Cazier in caz de furt
Am si eu o mica curiozitate.In cazul in care imi scot cazierul si am comis un furt din magazin pt care am fost amendat cu o amenda contraventionala acesta va fi curat?
Re: Cazier in caz de furt
depinde... cand a fost comis furtul... ce varsta aveai pe atunci... etc!Anthrax09 wrote:Am si eu o mica curiozitate.In cazul in care imi scot cazierul si am comis un furt din magazin pt care am fost amendat cu o amenda contraventionala acesta va fi curat?
furtul a fost comis anul trecut in martie aveam 19 si am primit o amenda contraventionala de 100 deoarece nu prezint un pericol public
sunteti sigura ca-i amenda contraventionala si nu adminsitrativa sau penala?Anthrax09 wrote:furtul a fost comis anul trecut in martie aveam 19 si am primit o amenda contraventionala de 100 deoarece nu prezint un pericol public
Amenzile contraventionale nu se inscriu in cazierul judiciar.
da sunt sigur.....asta scria pe ea....si mai scria ca am fost scos de sub urmarire penala
si...ce "contraventie "scria acolo c-ati savarsit?Anthrax09 wrote:da sunt sigur.....asta scria pe ea....si mai scria ca am fost scos de sub urmarire penala

Oricum, in urma celor relatate de Dvs cazierul ar trebui sa fie clean.
Furtul (cf art. 209 din Codul Penal) este o infractiune, nu o contraventie..
Teoretic ar trebui sa apara in cazierul judiciar.
Teoretic ar trebui sa apara in cazierul judiciar.
frate...sigur e amenda ADMINISTRATIVA.
cum dracu sa fie contraventionala? tu nu stii sa citesti?
si daca scrie contraventionala...inseamna ca cineva a facut misto de tine. sau faci tu pe intelingentul cu noi, nu?
dar care e intrebarea?
Nici nu conteaza.
amenda administrativa nu prea te intereseaza. nu acum.
cum dracu sa fie contraventionala? tu nu stii sa citesti?
si daca scrie contraventionala...inseamna ca cineva a facut misto de tine. sau faci tu pe intelingentul cu noi, nu?
dar care e intrebarea?
Nici nu conteaza.
amenda administrativa nu prea te intereseaza. nu acum.