Reziliere contract Romtelecom
Reziliere contract Romtelecom
In 13.11.2007 am incheiat un contract pe 3 ani cu marea companie de telefonie "nationala" in urma caruia am primit un calculator si aveam de achitat lunar suma de 20 Euro fara TVA pt internet si telefon. In Aprilie 2008 am ramas in urma cu plata a 2 luni de abonament si am primit 2 facturi una de 2930,58lei (perioada de facturare 22.03-11.04.09, despagubiri pt rezilierea contractului inainte de termen) si una de 2682.25lei(perioada de facturare 08.04.-21.04.09), la ghiseu mi s-a comunicat ca daca voi achita penalitatile in suma de 555,22 lei se va relua contractul. Pe 20.05.2009 am primit o scrisoare in urma careia mi s-a transmis ca mi-a fost scazuta taxa de reziliere 2696,67, mi s-a comunicat de la ghiseu si telefonic ca se poate continua contractul fara probleme (20euro fara TVA/luna), au trimis acasa pe cineva pt recablare la internet si telefon si mi-au inmanat un act aditional pe 1 an spunandu-mi ca trebuie sa-l semnez ca sa-mi reactiveze serviciile, prin care aveam de plata cam 200 lei/luna pt internet si telefon. In contractul initial am dreptul sa-l reziliez unilateral daca mi se schimba tarifele, asadar am renuntat la acel contract la o luna dupa ce mi-au reactivat serviciile. Am incercat sa depun o cerere in acest scop la sediul lor dar nu au acceptat fara sa le achit taxele de reziliere. Nu mi se pare corect odata ce am semnat un contract cu un anume tarif, sa mi-l schimbe dupa bunul plac si mai mult sa-mi trimita facturi de zeci de milioane fara nici un fond. Mai nou au angajat o firma de recuperari care-mi cere sa le achit vreo 2400 de lei. As vrea sa stiu cum pot rezolva problema. Astept un raspuns daca se poate...va multumesc