furt calificat
furt calificat
Am fost martora la un furt calificat.De 2 ani dureaza procesul.Am fost audiata o data,am avut niste emotii de am crezut ca lesin in sala.Nu am avut de-a face cu probleme de genul asta.anul trecut am fost audiata,avocatul tot amana procesul,deoarece inculpata e plecata in italia.Nu am mai primit citatie de un an,se poate sa mai fiu chemata?
Re: furt calificat
Stiu ca ati mai postat, dar la un alt topic, aceasta problema si v-am raspuns si acolo.krystyM31 wrote:Am fost martora la un furt calificat.De 2 ani dureaza procesul.Am fost audiata o data,am avut niste emotii de am crezut ca lesin in sala.Nu am avut de-a face cu probleme de genul asta.anul trecut am fost audiata,avocatul tot amana procesul,deoarece inculpata e plecata in italia.Nu am mai primit citatie de un an,se poate sa mai fiu chemata?
exista posibilitatea sa se ceara reaudierea Dvs., insa nu este obligatoriu.este suficienta si declaratia data anterior.
Declaratia ati dat-o in fata instantei,sau la organul de cercetare/urmarire penala?
daca ati dat-o in fata instantei, si nu apar elemente noi si nu se impune reaudierea Dvs in vederea lamuririi acestora, nu veti mai fi audiata.