si as avea nevoie de ajutor . Va voi relata pe scurt cazul , daca doriti mai multe detalii va rog frumos sa ma contactati.
E vorba de prietena mea , ea nu este in Romania ci in rep Moldova , orasul Chisinau.
Numela ei este Angela Chirita , in urma cu cateva luni a incercat sa ajute o cunostiunta sa plece in Italia , panand-o in legatura cu o persona care a ajutat-o pe mama ei sa plece , insa de data asta lucrurile nu au iesit asa cum erau preconizate. Persona respectiva a fost intoarsa la frontiera pe motiv de contract fals. Dor ptr . clarificare prietena mea nu a avut nici o legatura cu targul intre cei doi cu exceptia de ai pune in legatura ; de asemenea NU a incasat nici un comision sau ceva remuneratie sau primire de cadou sau alte atentii.
Avand in vedere cele intamplate persona in cauza si-a cerut inapoi suma de bani de la cel ce urma sa o ajute. insa acesta a refuzat retunarea banilor pe motiv ca vina ii apartinepersoanei (nu a ascutat de instructiuni ?!?!?!?) ; Vazandu-se fara bani a cerut mamei Angelei suma de bani , amenintat ca daca nu ii se restutuie in intregime suma de bani ii va da in judecata fica , lucru ce s-a si intamplat.
Acum Angela este acuzata de acesta persona cum ca i-a luat banii.(lucru care nu s-a intamplat si nu doar asta ea nici macar nu a participat la tranzactie).
Faza dura este ca martorul nimeni altul decat cel ce i-a luat banii femeii.

Acum Angela are un dosar penal deschis si e cercatata ptr cele acuzate . Ea a achitat 250 de euro unui avocat care dupa 2 spatamni i-a zis ca tb sa le dea mita politistilor sa inchida cazul (ma intreb de ce se mai numeste avocat? parca era vorba ca tb sa-i ia apararea) +a mai avut curajul sa ceara inca 1000 de euro.
Din punctul meu de vedere nu e nimic mai mult decat un complot de proportii , plin de corupti care incerca sa scoate bani de la o persona care se decurcurca nu usor .
si inca odata e adevarat : "facerea de bine , f .... .. mama"
Va rog frumos sa ne ajutati .
Va multumim anticipat
Cu repect , Mihai Sava