Subiectele de la admiterea la INM- 2003

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
april

Subiectele de la admiterea la INM- 2003

Post by april » 04 Nov 2003, 12:41

Nu stiu de unde as putea face rost de aceste subiecte sau de cele din anii anteriori si v-as fi recunoscatare daca le-ati posta pe acest site.Ar fi cu atat mai bine daca ati da si baremul de corectare
Multumesc

Moaca

Post by Moaca » 05 Nov 2003, 18:35

Daca imi dai un numar de fax ti le pot trimite pe cele de anul acesta.Le am si pe cele din anii trecuti dar nu stiu daca te descurci cu faxul.Le mai poti gasi si pe indaco.ro.Adresa e-mail moniqueanghel@hotmail.com.

april

Post by april » 06 Nov 2003, 23:08

Multumesc, dar din pacate nu am fax.O sa ma uit la indaco, desi am mai cautat pe acolo acum cateva zile si nu am gasit.

Firtzy

Subiectele la Admiterea 2003.INM.

Post by Firtzy » 11 May 2004, 00:13

1. Este prescriptibila extinctiv actiunea:a) in resciziune;b) in constatarea cotelor succesorale;c)in reductiunea liberalitatilor excesive.
2. Gestiunea intereselor altuia:a) este un act juridic si voluntar al gerantului;b)inceteaza daca gerantul decedeaza;c) implica, in cazul in care interventia gerantului a fost necesara, raspunderea gerantului fata de gerat numai in cazul dolului.
3. Uzufructuarul:a) beneficiaza de garantia pentru evitiune in toate cazurile in care uzufructul s-a constituit prin conventie;b) dobandeste fructele civile proportional cu durata dreptului de uzufruct;c) nu este obligat sa aduca o cautiune daca dreptul de uzufruct s-a constituit prin instrainarea nudei proprietati si retinerea sa de catre fostul proprietar.
4. Exceptia de neexecutare a contractului poate fi invocata numai daca:a) obligatiile reciproce ale partilor izvorasc din acelasi contract;b)cocontractantul a fost pus in intarziere ;c) a fost sesizata instanta.
5. Actul juridic de confirmare:a) presupune refacerea actului juridic anulabil;b) este o conventie prin care se justifica un act juridic anulabil.
Va urma...in masura posibilitatilor.Sint 100 de intrebari (fara raspunsuri).

ramonn

Post by ramonn » 11 May 2004, 14:31

genial . ia legatura cu webmasteru sa faca o categorie separata numai cu subiecte .

p.s. ca o curiozitate site-ul se numeste avocatura dar e inflatie de solictari privind inm ... creste firma pan la cer .

Post Reply